(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ÇÖZERSE ‘SESLİ’ ÇÖZER!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Eski belediye Başkanı Murat Sesli, “İçiniz rahat olsun, çok güzel bir ekibimiz var. Sorunların çözümü bizde” dedi.

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Murat Sesli, beraberinde Partisinin Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Ömerli Mahallesi ve Erdemir caddesinde seçim çalışmalarını sürdürdü.

31 Mart Mahalli İdareler (Yerel) Seçim çalışmalarında geçtiği İYİ Parti ile siyasi yoluna devam eden Eski Belediye Başkanı Murat Sesli de, ziyaretler sırasında yaptığı konuşmalarda, ağırlıklı olarak ulaşım ve park sorunlarına dikkat çekti.

Murat Sesli, şunları kaydetti:

“Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi bölgesinde yaşanan otopark sıkıntısı, Diş Hastanesi’nin hizmete girmesiyle birlikte daha da artacaktır.  Vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden daha rahat faydalanabilmesi için burada ki otopark sorununu çözüyoruz. 3 katlı otoparkımız toplam 500 araç kapasiteli olacak. Ömerli bölgesi projelerimiz ile rahat bir nefes alacak ve yeni bir görünüme kavuşacak.”

ERDEMİR CADDESİ

ilçe genelindeki caddelerde kaldırımların yenilenmesi, şehre yakışır aydınlatmaların yapılması ve Erdemir Caddesi’nin trafik yoğunluğunu alacak Göztepe köprüsü otopark projelerini

Murat Sesli, belediye başkanlığı döneminde yapmış olduğu yolların hala kullandığını hatırlattığı sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yaptığımız gezilerde halkımızın bizi özlediğini ifade ettiği konuşmalarında, şunları kaydetti:

“Esnafımız yol kenarlarındaki parklaşmalar, trafik yoğunluğu ve kaldırımların durumlarından şikayet ediyor. Çok güzel bir ekiple yola çıktık, sorunların hepsi için projelerimiz hazır. Göztepe köprüsünü uzatarak, 200 araçlık otopark yapıyoruz. Böylelikle esnafımızın otopark sorununu çözüyoruz. Vatandaşlarımız da daha rahat alışveriş yapabilecekler. Kaldırımlarımız çok kötü, acilen düzeltilmesi lazım. Ayrıca caddelerimizi Ereğli’mize yakışır aydınlatmalar ve düzenlemeler yapacağız. İçiniz rahat olsun, çok güzel bir ekibimiz var. Sorunların çözümü bizde.”

 




Bu sayfayı yazdır

5.03.2024 09:03:25

Bu haber 407 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 76.434.993

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
955 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
1112 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2121 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri