(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

POSBIYIK’TAN İDDİALI SÖZLER!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, “Ereğli’yi soyup soğana çevirmek isteyenler harekete geçtiler” dedi.

Posbıyık, beraberinde CHP Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte Bölücek, Hamzafakıhlı ve Topçalı mahallelerinde halka hitaben yaptığı konuşmalarda, köy statüsünden mahalleye çevirdiği bölgeye belediye olarak önemli hizmetlerde bulunduklarını söyledi.

Bölge halkının da kendisini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını savunan Posbıyık, şunları kaydetti:

9 KİŞİLİK ÇETE EKİBİ!

“Ereğli’yi soyup soğana çevirmek isteyenler harekete geçtiler. 9 kişilik çeteleşme ekibi yeşil alanları hisse hisse satın almaya başladılar, çocuk bahçelerini hisse hisse satın almaya başladılar. ‘Halil Posbıyık olmasında hangi partiden kim olursa olsun, biz onun damarından gireriz’ dediler. Benim damarımdan giremeyeceklerini biliyorlar. Şimdi karşımda diğer partilerden adaylar var hepsi arkadaşım, dostum. İyi insanlar. Ancak Belediye Başkanlığı’nda sadece iyi insan olmak yetmiyor. Liderlik gerekiyor. Ereğli’yi kaotik ortamlara sokmak isteyen, soymak isteyenlere karşı sizlerin haklarını savunmak, Ereğli halkına sahip çıkmak için tekrar aday oldum.

Ereğli’de yeni istihdam sahaları için karar aldık, çalışmalara başladık. Sınırlarımız Soğanlıyörük’e kadar. Şimdi Süleymanbeyler’e (Subaşı) kadar Ereğli’yi büyüteceğim. Oralarda yeni fabrika sahaları oluşturacağım.”

EREĞLİ’NİN ‘İL OLMA’ MÜCADELESİ

Posbıyık, Karadeniz Ereğli’nin nüfus olarak İl Merkezinden fazla olduğunu hatırlatarak, “Zonguldak’ta nüfus düştüğü için meclis üyesi sayısı 25’e düştü. Bizim meclis üyesi 31. Ereğli İl olmalı. Olacaktır da. Bunun için mücadele etmeye devam edeceğim. Biz İl olmayı sadece Vilayet binası için istemiyoruz. Zonguldak bize bir şey vermiyor” diye konuştu.

“BANA ‘KAVGACI’ DİYORLAR”

CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, adının ‘Kavgacı’ya çıktığını iler isürdüğü konuşmalarında şunları dile getirdi:

“Erdemir şehre hiçbir şey vermiyor. Eski demir çelik gibi sosyal tesisler yapmıyor. Bizim işçilerimizi almıyor. Karabük’ten, Kırıkkale’den geliyor. Sesini çıkaran siyasetçi yok. Bir tek ben çıkarıyorum bana da kavgacı diyorlar. Ereğli’nin haklarını savunmaya devam edeceğim. Ereğli İl olursa 2 milletvekilimiz olacak. Ereğli, Alaplı, Ormanlı, Kandilli’den seçilen milletvekilleri devletten gelen ödenekleri burası için harcayacaklar. Bunun için İl olmasını istiyoruz. Zonguldak, Çaycuma’ya, Filyos’a, Devrek’e veriyor ama bize bir şey vermiyor. Onun için Ereğli İl olmak zorunda.”

 




Bu sayfayı yazdır

5.03.2024 08:36:59

Bu haber 588 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
06.03.2024 22:52:16
Sedat Giray diyor ki;

20 yıldır proje uretecem diye kandırdığın Ereğli sana yine inanacaksa diyecek bir şeyim.5 yıldır subaşı soğanlı yörük ile ilgili tek kelime etmedin. Seçime 20 gün kalami aklına geldi. Bu gartivalde hangi bölücü ye ödül verecen?




Şu anda 17 kişi online
Toplam ziyaret : 76.436.449

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
956 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
1113 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2122 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri