(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KUTLAMALAR BİTMEDİ!!!

Hakimiyet Gazetesi’nin 45. Yayın Yılına adım atması dolayısıyla Hakimiyet yayın Grubu’na kutlamalar devam ediyor.

1 Mart 1980’de kurulan ve 44. Yayın yılına geride bırakan Hakimiyet Gazetesi’ne ilk kutlamayı, AK Parti Ereğli belediye Başkanı İbrahim Sezar, katıldığı “Fikri kapan’la Kahvaltı Sohbeti” programında sürpriz pasta ile yapmıştı.

Ardından; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Genel Meclis Üyesi Adayları Kenan Gündoğdu, Asım Bozkurt, Faik Maragoz ve Erdemir Vakfı ve Erdemir Emeklileri Derneği (Eveder) Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Boy, kutlama ziyaretinde bulundular.

AK Parti’den Belediye Meclis Üyesi Adayı olan Ahmet İzmirlioğlu’nun da katıldığı ziyaretin ardından eski Paris Color Sahibi Erdoğan Bakırtaş eşi Reyhan Bakırtaş damatları Fizel Kapan ve torunları Melinda Kapan ile kutlamayı ihmal etmedi.

ERMED UNUTMADI

Bugün de İlçede kurulu Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Gönüllü, beraberinde Denetim Kurulu Başkanı Fahrettin Özaydın, üyeler Şafak Negüzel ve Ülkü Gönüllü ile birlikte 1 Mart 2024 tarihi itibariyle yayın hayatında 44 yılı geride bırakarak 45’inci yılından gün almaya başlayan Hakimiyet Gazetesi’ne kutlama ziyareti gerçekleştirdi.

ERMED Başkanı Gönüllü aynı zamanda derneğin 2. Başkanı olan Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Fikri Kapan ile dernek üyesi Hakimiyet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Zeliha Fatma Kapan’ı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Gönüllü, Hakimiyet Gazetesi’nin yarım asra yakın yayın hayatıyla ilçenin köklü ve önemli gazetelerinden biri olduğunu ifade ederek, “dürüst habercilik anlayışı, tarafsız bakış açısı ve kaliteli içeriğiyle yıllardır okurlarının güvenini kazanmış Hakimiyet başarı dolu bir yılı daha geride bıraktı, kutluyoruz. Bu vesileyle, Hakimiyet’in geçmişten günümüze tüm çalışanlarına ve emeği geçen herkese tebriklerimi sunuyor, nice başarılı yıllar diliyorum.”dedi.

Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Fikri Kapan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “1 Mart 1980’de kurulan gazetemizi 2012 yılından bu yana eşim Zeliha Kapan ile birlikte yönetiyoruz. Değerli okurlarımız ile iş ortaklarımızın güveni ve desteği sayesinde gazetemiz yarım asra yakın farklı sahipliklerde yayın hayatına devam ediyor. Ben inanıyorum ki Kapan ailesinden sonra da Hakimiyet Gazetesi var olmaya devam edecek.”diye konuştu.

GÜRLE ÇİÇEĞİYLE GELDİ

İlçedeki Süleymanlar Mahallesi’nde Muhtar Adayı Zihni Gürle, çiçeği ile geldiği Hakimiyet’te, aynı zamanda okul arkadaşı olan Fikri Kapan’ı kutladı.

TELEFON VE ÇİÇEKLERLE KUTLADILAR

Diğer yandan; Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş, Sibel Kapan, Zeynep Özyiğit gönderdikleri çiçeklerle, eski Kdz. Ereğli belediye Başkanı Murat Sesli ise telefonla arayarak Hakimiyet Gazetesi’ni kutladılar.

Öte yandan çok sayıda okurumuz da gerek telefonla arayarak, gerekse sosyal hesaplardan yayınlarla Hakimiyet Gazetesi’ni, 45. Yayın yılına adım atması vesilesiyle kutladıklarını bildirdiler.




Bu sayfayı yazdır

4.03.2024 16:22:33

Bu haber 330 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 77 kişi online
Toplam ziyaret : 76.270.066

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
664 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
927 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2053 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri