(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BAŞKANA ZİYARETE GELDİ

(Haber: Orhan Akyüz) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Okan Şentürk, Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesindeki Zonguldak Maden Şehitleri Aileleri Yaşatma Derneği Başkanı Çetin Yiğit’i makamında ziyaret etti.

“MÜDÜRÜMÜZ İYİ Kİ VARSINIZ”

Başkan Yiğit, müdür Şentürk’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘’Müdürümüz her daim olmak üzere bizlerle yakından ilgilenmektedir, iyi ki varlar, sürpriz ziyareti bizleri ziyadesiyle mutlu kılmıştır. Diğer yandan da şehit madencilerin yakınlarından kamu kurum ve kuruluşlarında sürekli işçi kadrolarında istihdam edilmeleri sürecinde de ilgi ve alakalarını takdire şayan olarak görüyoruz’’ dedi.

MEVLİD-İ ŞERİF OKUTTULAR

Her yıl mart ayının ikinci haftasında geleneksel olarak tüm maden şehitleri için Mevlid-i Şerif okuttuklarını anımsatan Başkan Yiğit, bu kez ramazan ayına denk gelmesinden dolayı programı 3 Mart Pazar günü Karadeniz Ereğli ilçesindeki dernek binaları önünde saat 13.00-16.00 arasında tüm maden şehitleri için okuttuklarını bildirdi.

MÜDÜR BİLGİLENDİRDİ

Müdür Şentürk de şehit madencilerin yakınlarından kamu kurum ve kuruluşlarında sürekli işçi kadrolarında istihdam edilmeleri süreciyle ilgili bilgiler verdi, misafirliğinden dolayı dernek başkanına ve nezdindeki yöneticilerine ve üyelerine kalben şükranlarını sunduğunu ifade etti.




Bu sayfayı yazdır

4.03.2024 15:45:56

Bu haber 164 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 14 kişi online
Toplam ziyaret : 76.277.426

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
676 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
936 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2062 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri