(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

SESLİ: AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE..!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Eski Belediye Başkanı Murat Sesli, “Belediye Başkan Adaylarından birinin ‘Dolandırıcılıktan yargılandığını’ biliyormusunuz?” iddiasında bulundu.

İYİ Parti’ye geçen Sesli, Yalı Caddesindeki Seçim Bürosu açılışına kalabalık vatandaşın meşale ve alkışları arasında eşi Ayfer Sesli, Belediye Başkan Adayı Murat Sesli, İYİ Parti İlçe başkanı Yasemin Erdoğan, Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte geldi.

Alanda bekleyen eski İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen ve Gülüç Belediye Başkanı İYİ Parti belediye Başkan Adayı Gökhan Demirtaş ile sarılan Sesli, yaptığı konuşmada, Karadeniz Ereğli’nin son 15 yıldır belediyeden hizmet alamadığını ileri sürdü.

Kendisinin görev geldiği 2007’den itibaren 20 aylık sürede ise yaptıklarını özetleyen Sesli, “20 aylık belediye başkanlığım süresince yaptıklarımı sayarsak, 5 yılda ekibimizle ne yapacağımızı hayal edin” dedi.

Belediye Başkanı iken dönemde, “fetö tarafından olduğu iddia edilen” gerçekleştirilen operasyonla tutuklanma sürecini, sonrasında ise yeniden yargılanma talebinin ise aynı kesimlerce reddedildiğini hatırlatan Sesli, “Çektiğim ceza ile ilgili dosyamın içeriğinin tamamını, şu anda (CHP’den ) Belediye Meclis Üyesi adayı Avukat Yakup Okumuş en iyi bilen kişidir. Suçum varsa çıksın konuşsunlar” diye konuştu.

“SABIKALI MECLİS ÜYESİ VAR!”

31 Mart Mahalli İdareler (Yerel) seçimlerine aday gösterilen Ereğli Belediye Meclis Üyesi arasında” sabıkalı” olanların yer aldığını iddia eden Sesli, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“15 yıl Ereğli’ye bir çive dahi çakılmadı. Her tarafı yıkmışlar ama yerine hiçbir şey yapmamışlar. Mahalle mahalle geziyorum, tüm mahalleler kan ağlıyor. Şimdi size soruyorum; burası çok önemli, İmar yolsuzluğundan müfettiş raporu ile sabıkalı müteahhitleri belediye meclis listesine niye aldınız? Bunlar, B 18 uygulamasında gariban vatandaşları o kadar çok mağdur ettiler ki, çaresizlikten vatandaşlar çatıya çıkıp intihar etmeye kalktılar.

BELEDİYE DE İMAR MAĞDURU OLMUŞ!

Biz söz veriyoruz; 10 yıldır çözülemeyen imar, ruhsat, iskan ve 18 B uygulamasından mağdur olan vatandaşlarımızın mağduriyetlerini en kısa sürede gidereceğiz. Çok enteresan bir şey daha var; bu mağdurların arasında Ereğli Belediyesi de var. (Erdemir) Ofis Yolunda kendi yaptığı kaçak yapıya ruhsat alamayan bir belediye var. Ömerli Mahallesindeki piknik alanı da ruhsatsız yapılar olduğu için ihaleye çıkartamıyor. Paralar çarçur ediliyor. Tüm bu sorunları biz çözeceğiz.

DOLANDICILIKTAN YARGILANAN BAŞKAN ADAYI KİM?

Bizim peşimize düşmüşler; ‘Murat Sesli öyle konuşuyor, böyle resim asıyor. Bu nasıl konuşur, bunun yasağı var’ diye. Bilmiyorlar ki cahiller, bilmiyorlar… Okuma yazmaları da yok. Birada bir Murat Sesli, 2 Murat Sesli yok, 31 tane Murat Sesli, 1000 tane Murat Sesli var.
Şimdi hesap sorma sırası bizde. Şimdi sizi bir konuda uyarmam lazım. Belediye Başkan Adaylarından birinin ‘Dolandırıcılıktan yargılandığını’ biliyormusunuz? Gariban vatandaşın malına çökmekten yargılanan bu kişi hasbelkader Belediye başkanı olduğunu bir düşünün. Bunların hiçbirinin birbirinden farkı yok. Al birini, vur ötekine!
Seçimlere neden kuzenim ile girdiğim soruluyor; Bunun tek bir cevabı var; mecbur bırakıldım. Bize başka yol bırakmadılar. Biz bu seçimi kazanacağız. Sahaya indiğimiz günden bu yana bize karşı olan ilgi ve alakayı görüyorsunuz. Ben, halkımızın bize karşı olan sevgisine kayıtsız kalamazdım. Mecbur bırakıldığım için bu yolla seçime girdik.”
Gülüç Belediye başkanı Gökhan Demirtaş, eski İl Başkanı Yavuz Erkmen ile İYİ Parti Ereğli İlçe Başkanı Yasemin Erdoğan’ın da konuşma yaptığı programda, Seçim Bürosu açılışı ardından vatandaşlara yiyecek ve içecek ikramlarında bulunuldu.

 




Bu sayfayı yazdır

2.03.2024 16:05:05

Bu haber 871 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 18 kişi online
Toplam ziyaret : 76.431.455

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
954 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
1110 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2121 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri