(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesine bağlı Gülüç Beldesinde belediye Başkan Adayı Mehmet Göktekin, “gümbür gümbür geliyoruz” dedi.

Göktekin,  31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Partim Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Gülüç Belediye Başkan Adayı gösterilmem sonrası, çalışmalarımıza hızlı ve aralıksız şekilde devam ettiklerini belirterek, şunları kaydetti:

“Bu bağlamda; bir yandan halkımız ile bir araya gelerek beldemizde yapacağımız çalışmaları anlatırken, diğer yandan ise Teşkilatımızla birlikte oluşturduğumuz ekip ile istişareli stratejilerimizi yürütüyoruz.

CHP Gülüç Belediye Başkan Adayı olarak, aday gösterildiğim ilk günden itibaren zaman mefhumu gözetmeden sürdürdüğümüz çalışmalarda, zaman zaman önümüzün kesilmeye çalışıldığını da görmezden gelmedik.

Halkımızdan aldığımız gücün görülmesi üzerine spekülatif söylemlerle tarafımız yıpratılmaya çalışıldıysa da, bundan başarılı olamadıkları bir kez daha görülmüştür.

Bu olumsuz gayretlerin sonuçsuz kalacağına olan inancımız ve bilgimizle birlikte; Gülüç’ümüzde şahsıma ve partimize gösterilen ilgi ve alakanın her geçen gün daha da arttığını görüyoruz.

Bu görüş ve düşüncelerle birlikte CHP Gülüç Belediye Başkan Adayı olarak ‘Gümbür Gümbür’ geliyoruz’ diyoruz.

Seçimlere bir ay kadar sürede beldemizde çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağımız gibi, önümüzdeki günlerde açıklayacağımız projelerimizle birlikte görüştüğümüz halkımızın sorun, talep ve önerilerini de yine halkımızın oyları ile göreve seçildiğimiz günden itibaren hayata geçireceğimize bir kez daha söz veriyoruz.”




Bu sayfayı yazdır

1.03.2024 17:58:32

Bu haber 871 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 19 kişi online
Toplam ziyaret : 76.431.457

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
954 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
1110 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2121 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri