(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

SEZER KENDİNDEN EMİN…

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde AK Parti belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, “Karadeniz Ereğli’de, Erdemir Ofis binası yanındaki alanda kadınlar için kafe, çocuklar için eğlence ve oyun alanları yapacağız. Sahilimizde yapılacak olan onarım ve imalatları İstanbul Büyük Şehir belediyesine bağlamıyoruz. Sahilini en güzel şekilde düzenleyeceğiz” dedi.

Sezer, Hakimiyet Yayın Grubu’nda katıldığı “Fikri Kapan’la Kahvaltı Sohbeti” programında Kapan’ın sorularını yanıtladı, çalışmalarını anlattı.

Ereğli’nin bir kültür mirası olduğunu belirten Sezer, “insanlarımızı rahatlatmamız, keyifle gidip gezebilecekleri, dinlenebilecekleri alanlar yaratmamız lazım. Ereğli’deki festivalleri artırarak ve çeşitlendirerek devam ettireceğiz. Gençlerin eğlenmek en doğal hakkıdır, onlara gem vurma düşüncemiz kesinlikle söz konusu olamaz” diye konuştu.

İTTİFAKLAR MESELESİ

Cumhur İttifakı içinde yer alan MHP’nin Ereğli’de belediye başkan adayı çıkarmasının sorulduğu Sezer, “Genel Merkezlerimiz bu konuda sadece İl’lerde ittifak görüşünü benimsedi, İlçelerde ittifak olacağı söylenmedi. Bu bakımdan herkes adayını çıkarabilir., hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Mevcut belediye Başkanı ve geçmişte belediye başkanlığı yapmış rakiplerinin olduğu hatırlatılan İbrahim Sezer, şöyle dedi:

“Öncelikle şuna dikkat çekmek isterim: Şehirde belediye başkanlığı yapmış ve yapmakta olan bir aday var, ama öbür aday şehirde belediye başkanlığı yapmış bir aday değil. Öncelikle bunu söylemekte fayda görüyorum. Bunun dışında söz konusu durumdan ben gerçekten etkilenmem, Çünkü biz yapacaklarımızı anlatacağız. Takdir halkımızın olacak. Herkesin kendine göre bir seveni, oy kitlesi var. İdeolojik olur, şahsi yaklaşımları ile insanlardan alabilecekler oylar olur. Mutlaka herkesin gücü vardır. Ama ben, Ak parti açısından bunun çok büyük etkileyeceğini düşünmüyorum, biz de kendimizi ifade ediyoruz. Önemli olan şu; bu şehre ne verebileceğimizi iyi anlatmaktır. İnsanlarımızı da ‘Ereğli’ye hizmeti ki, nasıl yapar’ diye karar verecekler. O konuda da tercih biz olacağımızı düşünüyoruz.”

PASTA SÜRPRİZİ

Sohbetin sürdüğü sırada, Hakimiyet Gazetesi’nin kuruluş yıldönümü dolayısıyla Sezer’in getirdiği pasta, getirildi.

İbrahim Sezer, Kapan ve Hakimiyet Yazı İşleri Müdürü Zeliha Fatma Kapan’ın üzerindeki mumu söndürülmesinin ardından programa kaldıkları yerden devam edildi.

LİNKİ TIKLAYARAK PROGRAMI İZLEYEBİLİRSİNİZ

https://www.facebook.com/fikri.kapan/videos/1343337817062240/




Bu sayfayı yazdır

1.03.2024 16:17:16

Bu haber 422 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 3 kişi online
Toplam ziyaret : 76.432.382

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
954 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
1110 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2121 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri