(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

MAHALLELERDE...

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, seçim çalışmalarını mahallelerde sürdürüyor.

Sosyal paylaşım hesabından yapılan yazılı açıklamalara göre Posbıyık, hafta başı (Pazartesi) Merkez pazaryerindeki esnaf ve tuhafiyecileri ziyaret eden Posbıyık, “Esnafımızın güler yüzü hiçbir zaman solmasın. Onların güler yüzü kentimizin bereketidir. Her zaman olduğu gibi esnafımızla ve halkımızla dayanışmamız sürecek. Pazarcı esnafımıza hayırlı, bereketli kazançlar, Aşkım Ereğli’nin sofralarına bolluk ve afiyet diliyorum” dedi.

Başkan Posbıyık ve ekibi daha sonra Tuhafiyeciler Odası Başkanı Dursun Kertlez ve Pazarcılar Odası Başkanı İsa Yurtkuran’ı ziyaret ederek bir süre görüştü.

ERDEMİR CADDESİNDE…

Belediye Başkanı Posbıyık dün, beraberinde CHP İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu ve belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte Erdemir Caddesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Esnafa hayırlı işlerv e bol kazançlar dileğinde bulunan Posbıık, 31 Mart mahalli İdareler Seçimlerinde ise oy desteği istedi.

Anketlerde yüzde 72.6 oranında memnuniyetini belirten Ereğli halkına teşekkürlerini ileten Başkan Posbıyık, “Ereğli sizlerle çok güzel. Aşkım Ereğli’de kim hangi görüşten olursa olsun, hangi düşüncede olursa olsun siyasi parti ayrımı yapmadan herkesi seviyorum” diye konuştu.

MESAJI MÜFTÜ’DE VERDİ

Beraberinde eşi Neriman Posbıyık ve oğlu Tuğberk Posbıyık ile birlikte Müftü Mahallesine geçen Halil Posbıyık, burada mahalle sakinlerine hitaben konuşmasında ise şunları kaydetti:

“Ereğli’de güzellikler yaratmak için bütün yaşamımı Ereğli Belediyesi’ne, Ereğli’ye verdim. Sizlerden Allah razı olsun, devamlı belediye başkanı solarak seçtiniz beni. Bende elimden geldiği kadar sizlere layık olmaya, Ereğli’yi geliştirmeye gayret ediyorum. Ortamın iyi olmadığını gördüğüm için tekrar aday oldum. Hatta bazı çıkar grupları kaotik ortamlar yaratmak için 2014’de seçimi kaybettiğim dönemde olduğu gibi tekrar devreye girdi. O dönemde yaptıkları vurgunu tekrar yapmak istediler. Çok değerli aday arkadaşlarım var. Hepside arkadaşlarım,  iyi insanlar, efendi çocuklar. Ama belediyecilikte iyi olmak yeterli değil, lider olmak başka bir şey. 2014’de gelen Hüseyin Uysal’da iyi bir insandı, iyi bir doktordu. Ama çıkar grupları Ereğli’yi soydular, hala belediyeyi normal noktaya getirmeye çalışıyorum. Prensipli, disiplinli, masaya yumruk vurabilen, liderlik belediyecilikte önemli şeylerdir. Tüm bunları düşünerek Ereğli’de kaotik ortam isteyenlere karşı Belediye Başkanlığı’na tekrar adaylığımı koydum ve ilk mahalle gezimizi Müftü’den yaparak startı veriyoruz.
Özellikle büyüklere sesleniyorum. Genel seçimde istediğiniz partiye verin. Ama yerel seçimde Ereğli’ye sahip çıkacak, sizin paralarınızı çaldırmayacak, disiplinli, hukuka saygı gösteren insanlara oy verin.

MECLİSTE 4/3 ÇOĞUNLUKTA OLMALIYIZ

Bu son dönemim ve yapmak istediğim bir çok proje var. İmar revizyonunu yapmak istedim ama muhalefet yaptırmadı. Bu dönemimde mecliste 4’de 3 çoğunlukla desteklerseniz ilk işim revizyonu yapmak olacak.”

CHP İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu da yaptığı konuşmada 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve meclis üyelerine destek istedi.

 




Bu sayfayı yazdır

28.02.2024 15:59:58

Bu haber 430 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 17 kişi online
Toplam ziyaret : 76.431.673

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
954 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
1110 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2121 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri