(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

NEREDE KALMIŞTIK!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Musa’nın Yeri Plaj Restoran’da, yaz konserlerinin hazırlığı şimdiden başladı.

İlçedeki tarihi geçmişi ve kendine özgü yemekleri ile bilinen Ereğli-Alaplı Karayolu üzerinde, Belediye Sevgi Plaj Tesisleri içinde bulunan Musa’nın Yeri Plaj restoran yetkileri, konser tarihi ve sanatçı isimlerini netleştiriyor.

Musa’nın Yeri İşletmecilerinden Erkan Avşar, gerek Plaj Restoranda gerekse Yalı Caddesindeki Musa’nın Yeri Yeni Nesil Balık Restoranda, müşterilerine hizmetin en iyisin iverme çabalarının sürdüğünü söyledi.

Musa’nın Yeri isminin, bölgede önemli yere sahip olduğuna dikkat çeken Avşar, “Geçmişi ilen övündüğümüz Musa’nın yerinde lezzet ve damak zevkini değiştirmeden, ancak hizmet kalitesini her geçen süreçte bir tık daha yukarıya taşıyarak yaşatıyoruz. Müşterilerimize günlük menülerle hizmetimizin yanı sıra zaman zaman da canlı müzik etkinliklerimizle eğlenmelerini sağlıyoruz.

Bu amaçla; Musa’nın Yeri Plaj Restoranımızda geçtiğimiz yıllarda başlattığımız bahçede yemekli konser etkinliğimizin çalışmalarını hızlandırdık. Yaptığımız görüşmeler neticesinde; 22 Haziran akşamı Ayçin Asan bahçede emekli konserimizde sahne alacak. 19 Temmuz’da Ece Mumay’ın müşterilerimizle bir araya geleceği konserlerimiz, 17 Ağustos’ta Ekin Uzun sahnesi ile devam edecek.

Her zaman olduğu gibi son derece nezih, bir o kadar da keyifle geçen konserlerimiz için müşterilerimiz; 0541 907 67 75 nolu telefonu arayarak detaylı bilgi alabilir ve erken rezervasyon yaptırabilirler.

YENİ NESİL’DE SEVTUĞ

Bu arada, Karadeniz Ereğli İlçe merkezindeki Musa’nın Yeri Yeni nesil’de de yemekli konserlere devam ediliyor.

İşletmeci Doğukan Avşar, günlük menülerle hizmet verdikleri restoranda Çarşamba, Cuma ve Cumartesi akşamları ise müzikli yemek organizasyonları düzenlediklerini hatırlatarak, “2 Mart’ta ise kendine has yorumu ile Sevtuğ sahne alacak. Müşterilerimiz 0535 027 06 56 nolu telefon ile detaylı bilgi alabilecekleri gibi rezervasyon da yaptırabilirler” dedi.




Bu sayfayı yazdır

27.02.2024 15:27:07

Bu haber 699 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 76.206.913

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
518 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
715 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2028 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri