(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ZBEÜ SPORDA DA BAŞARILI

(Haber: Fikri Kapan) - Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’in, Türkiye Büyükler Salon Atletizm Şampiyonası’nda dereceye giren ZBEÜ yüksek lisan öğrencileri Melike Malkoç Özdemir ve Doğukan Kilcioğlu’na teşekkür belgesi takdim ettiği bildirildi.

Üniversitenin Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Şampiyonaya kadınlar 60 metre kategorisinde birinci olan ZBEÜ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Beden Eğitimi ve Spor Anabilim Dalı Öğrencisi Melike Malkoç Özdemir ile Erkekler Kategorisi 60 metre yarışlarında üçüncülük elde eden Öğrenci Konseyi Başkanı ve BESYO yüksek lisans öğrencisi Doğukan Kilcioğlu’nu makamında kabul etti.

Öğrencilere Teşekkür Belgelerini takdim eden Özölçer başarılarının devamı dileğinde bulundu. Öğrenciler de, desteklerinden dolayı Rektör Özölçer’e teşekkür etti.

Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Büyükler Salon Şampiyonası, 142 kadın ve 316 erkek sporcunun katılımı ile 17-18 Şubat tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilmişti.

MUAYTHAİ’DEN ALTIN GELDİ

Diğer yandan, ZBEÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Programı öğrencisi ve milli sporcu Sudenur Basancı, ÜNİLİG Muaythai Türkiye Şampiyonası’nda altın madalya kazandı.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 19-23 Şubat tarihleri arasında Mersin’de düzenlenen ÜNİLİG Üniversiteler Muaythai Şampiyonası’nda gösterdiği üstün performansla çeyrek final, yarı final ve final karşılaşmalarındaki rakiplerini eleyen milli sporcu Sudenur Basancı, 57 kg Elite A Klas Büyük Bayanlar Türkiye Şampiyonu olarak ZBEÜ’nün adını birincilik kürsüsüne çıkardı. Basancı, Ekim ayında Katar’da yapılacak olan Üniversite Sporları Dünya Şampiyonası’nda, milli formasıyla ZBEÜ ve Türkiye’yi temsil edecek.

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Muaythai ve Kickboks branşlarının her birinde elde ettiği şampiyonluklarla adından söz ettiren Basancı’nın başarılarının artarak devam etmesini temenni ettiğini dile getirdi.

MADALYALARLA DÖNDÜLER

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu faaliyetleri kapsamında Erzurum Teknik Üniversitesi Kapalı Spor Salonu’nda yapılan Üniversiteler Judo Türkiye Şampiyonası’na ZBEÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu kürsüye çıkmayı başardı.

Derece alan öğrencilerden; Ayşenur Sülün 57 kiloda 3., Habib Talha Kaçar 60 kiloda 3., Miraç Akkuş 73 kiloda 3. ve Samet Kumtaş ise 81 kiloda 2. oldu.

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, şampiyonaya katılan tüm öğrencileri ve antrenörleri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.




Bu sayfayı yazdır

25.02.2024 10:15:30

Bu haber 184 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 22 kişi online
Toplam ziyaret : 76.224.011

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
637 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
722 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2036 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri