(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

EREĞLİ'Yİ İSTİYORLAR!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Gerçek belediyecilik hizmet belediyeciliği, inşaat belediyeciliği,  gerçek belediyecilik,  herkese her mahalleye eşit hizmet götüren, adaletli hizmet götüren, ayrım yapmayan, gerçek belediyecilik,  şehrinin alt ve üst yapısıyla o şehirde yaşayanların huzurlu bir şekilde geleceğe baktığı bir belediyeciliktir. Ereğli'miz bunu fazlasıyla hak ediyor” dedi.

Bakan Tunç, Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Öğretmenevinde partisinde düzenlenen yemekli toplantıda yaptığı konuşmada, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimlerinde İlçe halkının doğru kararı vereceğini savundu.

Halen Cumhuriyet Halk Partisi yerel yönetimindeki Ereğli’nin çok şey kaybettiğini ileri süren Tnuç, şunları kaydetti:

"Gerçek belediyecilik hizmet belediyeciliği, inşaat belediyeciliği,  gerçek belediyecilik,  herkese her mahalleye eşit hizmet götüren, adaletli hizmet götüren, ayrım yapmayan, gerçek belediyecilik,  şehrinin alt ve üst yapısıyla o şehirde yaşayanların huzurlu bir şekilde geleceğe baktığı bir belediyeciliktir. Ereğli'miz bunu fazlasıyla hak ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Belediyesi yerel yönetimler noktasında Ereğli zaman kaybediyor. bu zaman kaybedişinin son noktası da artık 31 Mart olacak. Ve seçim sonrası İbrahim Sezer ile yeni bir döneme başlayacak.

Zonguldak,  Ereğli, Kandilli, Kozlu, Alaplı, Devrek, Gökçebey gibi il ve ilçelerimizde adaletli olanı yani Ak Belediyeciliği gerçekleştireceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan Ereğli'de gerçek belediyecilik istiyor. Onu da İbrahim Sezer ile gerçek belediyeciliği gerçekleştireceğiz.”

AVCI: EREĞLİ’Yİ İSTİYORUM

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, AK Parti’nin 22 yıldır iktidarda olduğunu hatırlatarak, “her geçen seçimde, iktidarı daha da ileriye götürerek, iktidarı elimizde tutuyoruz. Bu manada Ak Parti Belediyeciliği bir marka olmuştur. Ve bizlerin Zonguldak olarak almış olduğumuz bir yatırımlar var. Bunları teker teker saymaya kalksak bayağı zamanımızı alır. Karadeniz Ereğli'mizi,  Ak Parti Belediyeciliği ile tanıştıralım istiyorum” diye konuştu.

GERÇEK BELEDİYECİLİK SANDIĞA YANSIYACAK

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt da, 1994-2014 ile 2019-2023 yılları arasındaki belediyecilik anlayışı ile Karadeniz Ereğli’ye bir şey verilmediğini savunduğu konuşmasında, “Ereğli'nin gelişmeye büyümeye ihtiyacı var. Bu anlamda benim ilçe başkanlığım döneminde Siyasi İşler Başkanı olan, akabinde Kdz.Ereğli İlçe Başkanı olan ve bugün Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Adayı olarak karşımızda bulunan İbrahim Sezer'e tam destek diyoruz. Belediye seçimlerini aldığımız andan itibaren çok güzel projeler; böyle tabelaya asıpta bekleyen projeler değil; hayata geçen projeler olacak. Bu anlamda 31 Mart akşamı Ak Belediyecilik,  gerçek belediyecilik sandığa yansıyacak” ifadelerine yer verdi.

Ak Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan," Gerçek belediyecilik ve gerçek adayla yola çıktık, belediyemiz de gerçek, bunun bilinmesini istiyorum” sözlerinde bulunduğu toplantıda, AK parti Ereğli İlçe Başkanı Muhammet Mücahit Andiç ise "Cumhurbaşkanımıza Zonguldak Miting'inde söz verdik. 31 Mart akşamı hem Ereğli'yi hem de üç beldemizi Ak Belediyecilik ile buluşturacağız. Bunun için durmadan, yorulmadan, çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayarak, sahada olacağız” dedi.

SEZER: BELEDİYEYİ ALMAMIZDA ENGEL YOK

Ak Parti Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, ilçedeki seçim çalışmalarının startını verdiklerine temas ettiği konuşmasını, şöyle sürdürdü:

“Çok güçlü, kudretli bir teşkilatımız var. Genç ve dinamik bir ilçe başkanımız var. Çok çalışan Milletvekillerimiz var. İl başkanımız var. Kadın kollarımız var. Gençlik kollarımız var.   Allah'ın izni ile bu kadro ile belediyeyi alamamamız için hiç bir engelimiz yok.

Bu güçlü ve inandığım kadro ile bundan sonraki süreçte çalışmalarımızla 31 Mart akşamı Kdz. Ereğli Belediyesi'ni Ak Partili bir belediye yapacağız. Dolayısıyla hep beraber olacağız, bir olacağız, güçlü olacağız. Allah'ın izni ile bu belediyeyi alacağız. Ben şimdiden 1 Nisan sabahının hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah Ereğli'mize güçlü bir kadro ile hizmet edeceğiz. Bugüne kadar olmayanları, yapılmayanları hep beraber yapacağız. Ereğli'mize Ak Parti Belediyeciliği'ni hep beraber kazandıracağız.”

BAKAN RÖTARLI GELDİ

Bakan Tunç’un, yaklaşık 1,5 saat gecikmeli katıldığı toplantıda; Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, çevre ilçe başkanları, belediye Meclis ve İl Genel Meclis üyeleri, bazı muhtarlar ile kalabalık partili katıldı.

Gelişi sırasında bazı partililerin hediyeler sunduğu Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, toplantının ardından beraberinde Milletvekilleri Belediye başkan Adayı İbrahim Sezer ile birlikte ilçe esnafına ziyaretlerde bulundu.




Bu sayfayı yazdır

18.02.2024 09:41:17

Bu haber 388 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
18.02.2024 15:05:11
İbrahim diyor ki;

Saffet olduğu sürece seçim kazanılmaz. Ayrıca listede önceki dönemde belediye başkanına muhalif kişiler listede halen yer alıyorsa Sezer ereğlide seçim kazanamaz. Konu ile ilgili şimdiden Tayyip beye bir rapor hazırlayacağım




Şu anda 35 kişi online
Toplam ziyaret : 76.336.333

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
809 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
1072 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2088 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri