(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

“GÜÇLÜ GÜLÜÇ İÇİN EL ELE…”

Zonguldak’ın Ereğli İlçesine bağlı Gülüç Beldesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Aday tanıtımı gerçekleştirildi.

CHP Gülüç Belde Başkanlığı önünde gerçekleştirilen tanıtım, Saygı Duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğ Ertuğrul, ülke gündeminden bahsederken, hayat pahalılığı, işsizlik ve ihtiyaç sahiplerine yapılan yardımlarla ilgili AK Parti iktidarını eleştirdi.

Üykenin bir çok milli değerinin yabancılara satıldığı yada onlar tarafından işletildiğini anlatan Ertuğrul, Belediye Başkan Adayı Mehmet Göktekin’in elini kaldırarak, “Mehmet Başkanın kefiliyim, yanındayım, hep beraber başaracağız. Allah yardımcımız olsun” dedi.

CHP İl Başkanı Devrim Dural da, 25 belediyesi bulunan Zonguldak’ın 13’ünde Belediye Başkanlığının CHP’de olduğunu hatırlatarak, “şu anda zaten Zonguldak’ta yüzde 52 ile en fazla belediyeye sahip durumdayız. Bu sayıyı daha da yukarılara çıkaracağız.Bunlardan bir ide Gülüç olacak” diye konuştu.

CHP Ereğli İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu ile CHP Gülüç Belde Başkanı İhsan Demirkol da Mehmet Göktekin’e tam destek vereceklerine değinirken, Gülüç halkının da güvenmelerini istediler

GÖKTEKİN KENDİNDEN EMİN

CHP’din Gülüç Belediye Başkan Adayı Mehmet Göktekin ise ülkede olduğu gibi Beldenin en önemli sorunlarından birinin işsizlik ve istihdam olduğuna değinirken, “öncelikle bölgemize özel sektörün gelmesi için çaba göstereceğim, Bu konuda yaklaşık bir yıl öncesinden bir firma iel görüşmelerim devam ediyor” dedi.

Gülüç’te Belediye Başkan adayı gösterilmesinin kendisini için onur ve gurur olduğuna değinen Göktepe, şunları kaydetti:

“beni bu göreve layık görenlere çok teşekkür ediyorum. Elbette bu teşekkürde en büyük pay sahibi beldemizdeki partililerimiz ve halkımızdır. Uzun yıllardır düşündüğüm adaylığımla ilgili ‘evet şimdi zamanı geldi. Doğup büyüdüğün, yaşadığın, halkla iç içe olduğun Gülüç’e yapılabilecek hizmetin en iyisini yapma sürecine ulaştın’ diyerek yola çıktım. ‘Büyük Ailem’ olarak gördüğüm Gülüç Halkımıza CHP’den seçilen bir Belediye Başkanı olarak hizmetin en iyisini verme çabası içinde olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Hizmet anlayışı ve akışı içinde de beldemin her bir bireyini ayrı tutmadan, ‘Tarafsız Belediye Başkanı’ anlayışı, ‘Şaibesiz Hizmet’ ahlakı ile hareket edeceğimin çok iyi bilinmesini istiyorum.

Elbette daha çok söyleyeceğim söz, hayata geçireceğimiz projelerim var. Ancak bugün Belediye Başkan Adaylığım dolayısıyla düzenlenen tanıtım toplantısında virgül koymak istiyorum.”

Kalabalık vatandaşa bide ve ayran ikramında bulunulan tanıtım toplantısı sonunda CHP Gülüç Belediye Başkan Mehmet Göktekin ile hatıra fotoğrafları çektirildi.

VİDEO VE FOTOĞRAFLAR YÜKLENİYOR... AZ SONRA...




Bu sayfayı yazdır

17.02.2024 19:31:06

Bu haber 895 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
17.02.2024 22:28:25
Sıtkı diyor ki;

Yemin ediyorum Gülüçteki aday tanıtım toplantısında Gülüçlü olarak CHP belde yönetimi dahil toplam otuz beş kişi yoktu bende gülüçlüyüm çoğunluk Ereğliden gelme taşıma kalabalıktı Mehmetin gelmesi binde bir bile değil alacağı oy 700 en fazla 800 bir meclis üyesi ya çıkarır yada çıkaramaz Gülüçte durum bu E Eylem bey ve ilçe başkanı benim dediğim olacak benim adamım olacak dediler Gülüçte karşılığı olan arkadaşı aday yapmadılar partililerde partililerine küstüler bunun sorumlusu Eylem bey ve Ali Kocamanoğludur




Şu anda 21 kişi online
Toplam ziyaret : 76.353.099

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
818 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
1082 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2094 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri