(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

DOSTLUĞUN PEKİŞTİĞİ GECE…

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki, Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği’nce (ERMED), üye ve eşleri ile “Dostluk ve Kaynaşma Gecesi” düzenlendi.

Erdemir Yönder Site Kulüp küçük salonunda gerçekleştirilen etkinlikte konuşan ERMED Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Gönüllü, kuruluşu itibarıyla nitelikli üye çoğunluğuna sahip olan ERMED çatısı altında çeşitli etkinlikler düzenlendiklerini söyledi.

Yunus Emre’den ‘dostluk’ üzerine yazılı şiirden dörtlük okuyan Gönüllü, “mesleki kaynaşma ve dayanışma amaçlı kurduğumuz ERMED çatısında, birçok etkinliğe imza attık. Bunun yanı sıra dernek bünyemizde dostluk kavramının ne kadar ilerlediğine de şahit oluyoruz. Gecemize katılan, mazereti dolayısıyla katılamayan üyelerimiz ile eşlerine ve gecemizin ses düzenini sağlayan Sayın Koray İşeri’ye teşekkür ediyoruz” dedi.

SAZLI SÖZLÜ EĞLENCE

Dernek üyelerinin de genel görüş ve düşüncelerini aktardıkları gecede yenilen yemekle birlikte; ERMED Denetim Kurulu Üyesi Arzu Tekin ve Üye Yusuf Zobar’ın hazırladığı akış doğrultusunda; Engin Tekin’in teknik masa yönetiminde Üye Ersay Gönüllü saz çaldı, eşi Binnur Gönüllü, ERMED Başkan Yardımcısı Fikri Kapan, ERMED Denetim Kurulu Üyesi Yeşim Çakır, Arzu Tekin, Fahrettin Özaydın şarkılar ve türküler söyledi.

Bu arada; Üye Funda Arslan’ın, doğun günü olan eşi Barış Arslan’a sürpriz kutlaması geceye renk kattı. Böyle bir sürpriz beklemediğini dile getiren Barış Arslan duygulu anlar yaşadı.

İlerleyen saatlerine kadar devam eden gecenin sonunda birlikte hatıra fotoğrafları çektirildi.




Bu sayfayı yazdır

11.02.2024 16:25:57

Bu haber 711 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 21 kişi online
Toplam ziyaret : 76.204.697

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
516 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
714 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2028 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri