(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

CUMHURBAŞKANI AÇIKLADI

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Zonguldak ilçe ve beldelerindeki belediye başkan adaylarını açıkladı.

Erdoğan, aday tanıtımı amacıyla geldiği Zonguldak’ta düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, hedeflerinin ‘ülkede enerjide tam bağımsızlığı yakalamak’ olduğunu söyledi.

Gabar dağındaki petrol üretiminin günlük 35 bin varil olduğunu, bunu 100 bin varile çıkarmayı hedeflediklerini anlatan Erdoğan, Zonguldak’ı ise ‘Doğalgazın Merkezi’ haline getirmeyi istediklerini belirterek, şunları kaydetti:

“Filyos’taki törenimizde müjdesini verdiğimiz ücretsiz doğalgaz desteğimizi halen sürdürüyoruz. İlk ay konutlardan hiçbir ücret almadık. Yani vatandaşlarımızın doğalgaz faturasını, devlet olarak biz ödedik. 11 ay boyunca, mutfak ve su ısıtma için kullanılan 25 metreküplük doğalgaz bedelinin bilabedel olacağını söyledik. Nisan ayından beri 25 metreküplük miktarı faturalardan düşüyoruz. Bu uygulamayı Nisan 2024 dönemine kadar devam ettireceğiz. Vatandaşlarımızın bütçesine toplam 88 milyar lira tutarında destek sağlamış olacağız. Kendi gemilerimizle sondaj çalışmalarımız sürüyor. ‘Her seçim öncesinde gaz buluyorlar’ diyen çapsızlara kulak asmadan ne dedik; bulanlar, ancak arayanlardır düsturuyla faaliyetlerimizi kesintisiz sürdürüyoruz. Zonguldak’ı kömürden sonra doğalgazın da merkezi haline getirmekte kararlıyız.”

ADAYLARI YANINA ÇAĞIRDI

Erdoğan, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerini çok önemsediklerine vurgu yaparak, “İnşallah, 31 Mart’tan sonra bu hizmetlere yenilerini ekleyeceğiz. Zonguldak’ın tercihinin yine AK Parti’den yana olacağından şüphe duymuyorum” dedi.

Erdoğan, ismi ‘yeniden aday olarak’ önceden açıklanan Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan’dan başlayarak sahnede çağırdığı adayları tebrik etti, ellerini havaya kaldırdı.

Buna göre önceden kulislere yansıyan AK Partili İlçe ve Belediye Başkan Adayları şu isimlerden oluştu:

İbrahim Sezer – Karadeniz Ereğli Belediye başkan Adayı

Recep Ocak – Alaplı Belediye Başkan Adayı

Bünyamin Bostancı Çaycuma Belediye Başkan Adayı

Özcan Ulupınar – Devrek Belediye Başkan Adayı

Erkan Soner Kodaman - Gökçebey Belediye Başkan Adayı

Ali Bektaş – Kozlu belediye Başkan Adayı

Kamil Altun – Kilimli Belediye Başkan Adayı

BELEDİYEYİ ZİYARET ETTİ

Belediye başkan adaylarını tanıtan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, miting sonrası Zonguldak Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Erdoğan’a Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Eski TBMM Başkanı Köksal Toptan ile yöneticiler eşlik etti.




Bu sayfayı yazdır

11.02.2024 10:40:57

Bu haber 542 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 6 kişi online
Toplam ziyaret : 76.215.641

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
629 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
719 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2033 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri