(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KALABALIK GELDİLER

Zonguldak’ın Ereğli İlçesine bağlı Gülüç beldesi Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş’a, 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler (Yerel) seçimlerinde Belediye Başkan adayı olacağı İYİ Parti Teşkilatından ziyarete geldiler.

Demirtaş, ziyaretine gelen İYİ Parti 28. Dönem Zonguldak Milletvekili Adayı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, İYİ Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Yasemin Erdoğan, İYİ Parti Ormanlı Belde Başkanı Erhan Uzun, Alaplı İlçe Başkanı Recep Gündoğdu, İYİ Parti Alaplı Belediye Başkan Adayı Serdar Akyol, İYİ Parti Gümeli Belediye Başkan Adayı Ramazan Akdeniz ve partilileri, eşi Işıl Demirtaş ile birlikte Belediye başkanlık girişinde karşıladı.

Demirtaş, burada yaptığı açıklamada, İYİ Parti adayı olarak Gülüç’te bir kez daha seçimleri kazanacaklarına inancının tam olduğunu söyledi.

Yaşanılan süreçte kendisini yalnız bırakmadıkları gerekçesiyle Balbaloğlu ve İYİ Parti teşkilatlarına teşekkür eden Demirtaş, şöyle dedi:

“Bizim seçim almama, kaybetme gibi bir lüksümüz yok. 31 Mart’ta seçimi alacağımıza inancım tam. Sağda solda konuşulan laflara kulak asmayın; çünkü biz o işlerden aklandık. Bu tür olaylarla bizi yıpratmaya çalışıyorlar ama biz birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza devam ediyoruz. İYİ Parti ailesi olarak Gülüç’te tam gaz seçime çalışacağız. Sıkılmadık el çalınmadık kapı bırakmayacağız. Gülüç’e yaptığım hizmetler bellidir. Gülüç’ü Zonguldak’ın parlayan yıldızı haline getirdik. Bu süreçten sonra da daha güzel hizmetler yapacağız. Burada bizi yalnız bırakmayan buraya gelen tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum.”

Demirtaş, 14 Şubat’ta Gülüç Belediyesi Düğün salonu karşısında saat 14.00’de açılışını yapacağı Seçim bürosuna belde halkını davet ettiğini sözlerine ekledi.

Balbaloğlu da, 2 dönemdir görevde olan Demirtaş’ın çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade ederek, “Hepsiyle mutluluk ve gurur duyuyorduk. Bundan sonra ki dönemde de yine aynı hizmeti katlayarak vereceğine eminiz. Tekrar başarılar diliyoruz. Hep birlikte çalışacağız, kazanacağız. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

İYİ Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Yasemin Erdoğan ise İYİ Genel Başkanları Meral Akşener’in talimatı ile Gülüç’te seçim startını verdiklerini kaydederken, “Başkanımızın verdiği yetkiyle uzun bir süreç yaşadık. Genel başkanımızın verdiği yetkiyle seçim startını burada vermiş bulunuyoruz. Başkanıma başarılar diliyorum. Bu yolda hep beraberiz ve hep birlikte Batı Karadeniz’i Zonguldak olarak en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum. Gülüç halkına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kalabalık partilinin katıldığı ziyaretin ardından Başkanlık makamına geçilerek sohbet edildi, seçim çalışmalarına ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.




Bu sayfayı yazdır

10.02.2024 11:56:22

Bu haber 692 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (2)
12.02.2024 22:52:58
ASIM CAKIR diyor ki;

UMIT DIKBAYIRA IFTIRA ATAN AKSENER AKP NIN ATTIGI KISIYI ADAY GOSTERDI KENDISINE VE ADAYI ONAYLIYAN IL VE ILCE YONETIMLERINI KINIYORUM BASKANIN FIRILDAKLIGI SIZLEREDE GECMIS YAZIKLAR OLSUN COK SEY KAYBETTINIZ
12.02.2024 13:31:39
kadir diyor ki;

siyasi parti bitmez memlekette, devam




Şu anda 12 kişi online
Toplam ziyaret : 76.216.659

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
629 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
719 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2033 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri