(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

SEZER BAŞARIYI KUTLADI

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Sezer, elde ettikleri başarılardan dolayı Kdz. Ereğli Eskrim Spor KulübüBaşkanı Murat Ergin’i tebrik etti.

Partisinden Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Adayı olması beklenen Sezer, beraberinde AK Parti Belediye Meclis Üyesi Yüksel Başkan ile birlikte ziyaret ettiği Ergin’e, son olarak Türkiye Eskrim Federasyonu (TEF)U10-U12-U14 ve Gençler Epe-Flöre-Kılıç Açık Turnuvalarında sporcularının başarıları ile gurur duyduklarını söyledi.

Kulübün geçtiğimiz yılı, katıldığı çeşitli şampiyonalar ve turnuvalarda 60 adet madalya ile tamamladığını öğrenen Sezer, “ilçemiz için gurur verici bir durum. Bu vesileyle Ergin’in şahsında sporcuları, aileleri ve emeği geçenleri kutluyorum” dedi.

Ergin de, Sezer ile Başkan’ın ziyaretinden memnunluk duyduğunu dile getirerek, başarıların artarak devam edeceği sözünü verdi.

GÜMÜŞ VE BRONZ İLE DÖNDÜLER

Bu arada, TEF’in Sakarya’da 21-29 Ocak tarihleri arasında düzenlediği U10-U12-U14 ve Gençler Epe-Flöre-Kılıç Açık Turnuvaları 1650 eskrimci katıldı.

Turnuvada “U14 Kadın Kılıç”ta Kdz. Ereğli Eskrim Spor Kulübü sporcularından Alya Nehir Özoğlu ikincilik, “U10 Kadın Kılıç”ta da Eylül Aydın yedincilik elde etti.

Başkan Ergin, elde edilen başarıya ilişkin açıklamasında, şunları kaydetti:

“Müsabakalarda mücadele eden tüm sporcularımızı, GSİM Antrenörümüz Furkan Unutan’ı , madalya  alan sporcularımızı ve ailelerini tebrik ederim. Bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Gençlik Spor İlçe Müdürümüz Adem Çelik'e, hiçbir zaman fedakarlıktan kaçınmayan sporcu velilerimize teşekkür ederim.”




Bu sayfayı yazdır

3.02.2024 14:12:17

Bu haber 980 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 76.194.267

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
405 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
705 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1920 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri