(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

CHP TERCİHİNİ YAPTI

Zonuldak’ın Ereğli İlçesine bağlı Gülüç Beldesinde, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Belediye Başkan Adayı Mehmet Göktekin olarak açıklandı.

Dün (2 Şubat) Toplanan CHP Parti Meclisi’nde (PM) görüşülen Belediye Başkan adayları arasında yer alan Gülüç Beldesinde, Mehmet Göktekin ismi belirlendi.

CHP Zonguldak İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada da,  “gerçekleşen Parti Meclisi Toplantısında Gülüç Belde Belediye Başkan Adayımız Mehmet Göktekin olarak açıklanmıştır. Seçim sürecinin ülkemize, partimize, adayımıza hayırlı olmasını diliyoruz” ifadeleri yer aldı.

Ereğli’deki futbol yaşamında “Maradona Mehmet” olarak bilinen Mhmet Göktekin, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek Mahalli İdareler (Yerel) Seçimlerinde, “ülüç’te CHP Belediye Başkan Adayı olarak yarışa katılacak.

MEHMET GÖKTEKİN KİMDİR?

1964 Karadeniz Ereğli İlçesine bağlı Gülüç Beldesi doğumlu Mehmet Göktekin, İlkokulu Gülüç İlkokulunda, Ortaokulu Atatürk Ortaokulunda, Liseyi ise Kdz. Ereğli Endüstri Meslek Lisesi’nde tamamladı.

Erdemirspor Yıldız Takımında başlayan futbol yaşamını 1981’de Yenimahalle Spor Kulübü’nde devam ettiren Göktekin, aynı kulüpte aldığı “Maradona Mehmet” lakabı ile birlikte aktif futbol yaşamını, dönemin profesyonel liginde mücadele eden Erdemirspor ile noktaladı. Ardından futbola ‘antrenör’ olarak zaman ayıran Mehmet Göktekin, dönemin Gülüç Belediyespor takımında başarılı sonuçlar aldı. Mehmet Göktekin, gençlik yıllarında başladığı Bilardo Sporunda da halen ‘lisanslı’ olarak Türkiye Şampiyonalarına katılarak sürdürüyor. Askerlik görevini tamamlaması ardından, 1990’da Erdemir’de çalışma yaşamına başlayan Göktekin, 2011’de emekli oldu. Mehmet Göktekin, 2013-2015 yılları arasında da Gülüç Vesile Dikmen İlkokulunda “Okul Aile Birliği başkanlığı” görevinde de bulundu.

1992’de eşi Emine Göktekin ile yaşamını birleştiren Mehmet Göktekin, Biri mühendis, diğeri Otomotiv Mühendisliği bölümünde okuyan 2 erkek, bir de lise son sınıfa giden kız çocuğu babası.




Bu sayfayı yazdır

3.02.2024 11:13:52

Bu haber 918 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 2 kişi online
Toplam ziyaret : 76.198.418

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
411 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
708 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2022 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri