(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

YÜZDE 90 VERDİ!

Zonguldak’ın Alaplı İlçe Belediyesinde çalışan sözleşmeli personelin maaşlarına yüzde 90 zam yapıldığı bildirildi.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Belediye bünyesinde kurulu Alaplı Belediyesi Personel Limitet Şirketinde çalışan işçilerin en düşüğü 16 bin 795 lira olan maaşlarının 32 bin liraya yükseltildiğini söyledi.

Tekin, Belediyede yetkili Belediye-İş Sendikası ile gerçekleştirilen sözleşmenin ardından Belediye sosyal Tesislerinde personele verilen yemekteki konuşmasında, belediyedeki kadrolu işçinin en düşük 22 bin 200 lira olan maaşının ise 37 bin liraya yükseltildiğini anlattığı konuşmasında, şunları kaydetti:

“1966’da  kurulan Alaplı Belediyesi’nin bu yıl 58. Yıl dönümünü kutluyoruz. Başta kurucu Belediye Başkanımız Eyüp Yaman olmak üzere, Fahrettin Yazgan, Mehmet Sözer, Seçkin Tekin,  Ahmet Zeki Atalay, Sedat Atalay, Muhabbet Tezel, Nevzat Çimenoğlu, Faruk Çaturoğlu ve Ekrem Yazıcı’ya belediyemize yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, hayatını kaybetmiş olan Belediye Başkanlarımıza Allah’tan rahmet, halen aramızda olanlara da uzun ömürler diliyorum. Hepsinden Allah razı olsun.

ALAPLI HALKI ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM

 Alaplı Belediyesi olarak her zaman emeğin en yüce değer olduğunu savunduk ve çalışanlarımıza 10 yıldır emeklerinin karşılığını verme gayreti içerisinde olduk olmaya da devam edeceğiz. İsteğimiz belediyenin en temel taşı olan ve kar-kış, gece-gündüz sokakta çalışan kardeşlerimizin bu konuda mağduriyet yaşamamasıdır. İlçemizin her noktasına emeği dokunan mesai arkadaşlarıma Alaplı halkı adına teşekkür ediyorum.

ENFLASYONA EZDİRMEDİK

 “Göreve geldiğimiz günden bu yana işçimizin maaşını bir saat bile geciktirmeden ödedik. İşçimizi kimseye muhtaç etmedik, ezdirmedik. Biz göreve geldiğimizde şirket işçimiz asgari ücretle çalışıyordu. Biz hiç b ir işçimizi asgari ücretle çalıştırmadık. İmkânlarımız dâhilinde işçimize en yüksek maaşı vermeye çalıştık.

ŞUSUN, BUSUN SİYASETİ YAPMADIK

Hiç bir işçimize karşı ‘sen şu partilisin Ya da bu partilisin’ yönünde siyaset yapmadık. Herkesin düşüncesine saygı duyduk. Biz bir aileyiz. Yeri geldi kar yağdığında soğukta beraber çalışıp, beraber sabahladık. Yağmur yağdı, sel oldu birlikte uykusuz kaldık. Birlikte çalıştık, birlikte başardık. Alaplı’mızın gelişmesinden en büyük pay hiç kuşkusuz ki sizlerin. Bundan sonra da nasip olursa birlikte çalışıp, birlikte olacağız.”

KARATAŞ’TAN TEŞEKKÜR

Belediye-İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Osman Karataş da, işçiye desteği dolayısıyla Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’e teşekkür ederken, “Yaptığımız her sözleşmede imkanlar dâhilinde işçimize en yüksek maaşı vermeye özen gösterdiler. Başkanımız her zaman bizim yanımızda oldu. Bizde zamanı geldiğinde başkanımızın yanında olacağız” diye konuştu.

Tekin, kendisine sevgi gösterisinde bulunan işçilerle birlikte yemek yedi, sohbetlerde bulundu.

Bu arada Atatürk Anıtı önünde toplanan işçiler, davul-zurna eşliğinde Tekin ile birlikte oyunlar oynadı, halaylar çekti.




Bu sayfayı yazdır

1.02.2024 16:39:13

Bu haber 380 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
01.02.2024 18:07:56
MEHMET ŞAHİN diyor ki;

İŞİ BİLEN LİDER DERİM HELAL OLSUN İNSANI YAŞATKİ DEVLET YAŞASIN.....




Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 76.139.402

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
359 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
568 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1582 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri