(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

İLK SÖZÜMÜZ DE, SON SÖZÜMÜZ DE ZONGULDAK...

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem, seçim startını Madenci Anıtı’ndan verdi.

Maden Mühendisleri Odası önünde başlayan yürüyüşe yaklaşık bin 500 kişi katıldı.Gazipaşa Caddesinden Madenci Anıtı önüne kadar yürüyen kalabalık ellerindeki bayraklarla hep bir ağızdan 10. Yıl Marşını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, CHP İl Başkanı Devrim Dural, CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Bakacakkadı Belediye Başkanı Oktay, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, CHP’li beldiye başkan adayları, partililer, meclis üyeleri ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Madenci Anıtı’nda kalabalığa hitap eden CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Tahsin Erdem, Zonguldak’ta ‘Ben yaptım oldu devri’ sona ereceğini belirterek şunları söyledi:

"Sözlerime başlamadan önce demokrasi şehitlerinin Uğur Mumcu'yu ve diğer bütün demokrasi şehitlerimizi özlemle, rahmetle, sevgiyle, saygıyla selamlıyorum.Merhaba Cumhuriyet Halk Partililer, merhaba sosyal demokratlar, merhaba Atatürkçüler, merhaba Atatürk milliyetçileri, merhaba kadınlarımız, merhaba gençlerimiz, merhaba çocuklar, merhaba yol arkadaşlarım. Merhaba Zonguldaklılar. Değerli yol arkadaşlarım. Daha yaşanabilir daha güzel bir Zonguldak için başlattığımız yürüyüşün ilk buluşmasına hoş geldiniz. Çağrımıza kulak veren, mücadelemize omuz veren yol arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.Yıkmaya değil, yapmak için geliyoruz. Kavga etmek yok, kibirlenmek yok, partizanlık yok. Barışmak var. Liyakatin bilimin, hoşgörünün, demokrasinin halkın iktidarını kurmak için bugün buradayız.Sivil toplum örgütleri, muhtarlar Sendikalar, işçiler, memurlar, emekliler, gençler, öğrenciler, akademisyenler bu kenti hep birlikte yöneteceğiz. Ben yaptım oldu devri bitecek. 31 Mart akşamı baharı, birlikte karşılayacağız.Bugün Madenci Anıtında buluşmamız kesinlikle bir tesadüf değildir. Zonguldak demokrasinin en güçlü kalesidir. Maden odaklarında beş binden fazla şehit vermiş bu kentin sahip olduğu değerlerin üzerinden dozer gibi geçmek, yıkıp yakmak isteyenlere asla müsaade etmeyeceğiz. Bu vesileyle emeğin başkenti Zonguldak'ta yüz binlerce kişiyi Ankara yollarına döken rahmetli Şemsi Denizer’in de mekanı cennet olsun. Denizler, nasıl başardıysa tüm kalbimizde inanın başaracağız. Hep birlikte başaracağız.Devrekli şairimiz Rüştü Onur’un dizelerinde olduğu gibi… Sen aziz şehrim, ellerim gözlerim kadar benimsin.

Size söz veriyorum belediyenin her kuruşunu gözüm gibi koruyacağım. Anadolu’nun en güzel rengi Zonguldak, liyakatli, cesur ve çalışkan kadrolarla yöneteceğiz. Bizim iktidarımızda müteahhitler değil halk kazanacak. Eğitimden sağlığa, kültürden sanata küme düşen Zonguldak’ı hep birlikte ayağa kaldıracağız. Belediyeyi gırtlağına kadar borca batıran, kentin geleceğini ipotek altına alan, halkın yok sayan anlayış bitecek, halkın iktidarı belediye yönetecek. Daha güzel bir Zonguldak için kılı kırt yaracağız, geceyi gündüz edeceğiz. Ereğli’de, Çaycuma’da, Devrek’te, Alaplı’da, Gökçebey’de ve CHP’li diğer belediyelerde nasıl başardıysak, Zonguldak’ta da başaracağız, başaracağız, başaracağız”




Bu sayfayı yazdır

23.01.2024 20:57:15

Bu haber 416 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
24.01.2024 08:05:24
Çilek Kentli diyor ki;

Birşey sormak istiyorum: Zongudak'ın Erdemir ve TTK dışında ne katma değeri kaldı ki? Tarım ve hayvancılık geriledi, tersaneler bakım atölyesine döndü, turizm adına da köklü bir değişim göremiyoruz. Şu şehirden Ereğli'yi çıkartırsanız dımdızlak köy gibi kalır.




Şu anda 11 kişi online
Toplam ziyaret : 76.198.939

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
512 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
709 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2023 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri