(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ODA BAŞKANLARINI TOPLAMIŞ!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı olan TEZKOMB 32. Bölge Başkanı, Kdz. Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Azman, Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Altan Kalfa’yı ziyaret etti.

Azman, beraberinde ilçedeki Oda başkanları ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, Kalfa’ya görevinde başarı dileğinde bulundu.

Babasının da İlçede kurulu Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nda (Erdemir) çalışmaya başlayan 58. İşçi olduğunu hatırlatan Azman, şunları söyledi:

“Esnaf Kefalet Yönetimi ve meslek odası başkanlarımızla Türk Metal Sendikasının başarılı çalışmalarını takip ediyoruz. Ereğli’deki kardeşliğin barışın Ve çalışma ortamının gayet iyi olduğunu görüyoruz. İnşallah böyle devam etmesini de temenni ediyoruz. Zaman zaman Yusuf (Odabaş) Başkanımın görüşlerini de alıyoruz.

Bizlerin de yaklaşık 10 bin üyemiz var. Sizlerle de zaman zaman bir araya gelerek Ereğlimiz için neler yapılabileceğini konuşacağız.”

KALFA MEMNUNİYETİNİ BİLDİRDİ

Türk Metal Şube Başkanı kalfa’da, Azman’a başarı dileğinde bulunduğu konuşmasını, şöyle sürdürdü:

“Çıktığınız bu yolda başarılar dilerim. İnşallah muvaffak olursunuz. Bu tür yaklaşımlar bizim için de çok önemli. Sivel Toplum Kuruluşları Türkiye’nin dinamikleri arasında önemli yer alır. Biz de Karadeniz Ereğli’de en büyük sivil toplum kuruluşlarından biriyiz. Bugünkü ziyaretiniz bizi ayrıca mutlu etti.”

Aralarında Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civelek, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Sefayi Yılmaz, Marangozlar Odası Başkanı Metin Yüksel, Madeni İşler ve Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Atilla Akar, Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası Başkanı Dursun Kertlez, Pazarcılar ve Tekel Bayileri Odası Müdürü Sevgi Köse, Taksiciler Derneği Başkanı Yücel Oktay, Galericiler Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yanık, Esnaf Kefalet Kooperatifi yönetiminin hazır bulunduğu ziyaret, basına kapalı olarak devam etti.




Bu sayfayı yazdır

22.01.2024 14:38:54

Bu haber 531 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 8 kişi online
Toplam ziyaret : 76.213.306

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
526 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
718 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2031 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri