(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ÖĞRETMENLERİNE HEDİYE EDECEKLER

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Merih Şuğle Ortaokulundaki öğrencilere, çevre bilincinin yerleştirilmesi amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlendiği bildirildi.

Okulun sosyal hesaplarındaki paylaşımlara göre, etkinlikler arasında, öğrenciler Kağıt Telkari (Quilling) atöyesinde yaptıkları çeşitli minyatür eşyalar yaptılar.

ÖĞRETMENLERİNE HEDİYE ETTİLER

Öğretmen Yeşim Yağız nezaretinde, Quilling Atölyesinde çalışma yapan öğrenciler, ince kağıt şeritlerle hazırladıkları; kitap ayracı, çerçeve, kalemlik gibi hediyelik eşyalar yaptılar.

Öğretmen yağız, gerçekleştirilen etkinlikle öğrencilerin eğitim öğretimlerinin yanı sıra aynı zamanda sanatsal çalışmalarda da yer alabilmesinin amaçlandığını belirterek, “Bu sanat dalında da bir çocuğa hobi kazandırmanın yanı sıra, el ve göz koordinasyonunu, ayrıca kağıtları dikkatlice sararak sabırlı ve sakin kalmayı öğretiyoruz. Bunun yanında hayal gücünü kullanarak özgün ve yaratıcı tasarımlar üretebilmelerini hedefliyoruz. Yaptıkları eserleri de öğretmenlerine hediye etmeyi düşünüyorlar” dedi

ÇOCUKLARA ÇEVRE BİLİNCİ AŞILANIYOR

Bu arada Merih Şule Ortaokulu Fen Bilimleri Öğretmeni Can Şimşek nezaretinde ise çocuklara çevre bilinci ve sosyal sorumluluk projesi kapsamında çalışmalar yaptırılıyor,

Öğretmen Şimşek, çocukların 20 binin üzerinde plastik şişe kapağı topladığını hatırlatarak, "Proje kapsamında topladıkları plastik kapakların geri dönüşümüyle elde edilen geliri hayır kurumlarına bağışlayan ve dezavantajlı bölgelerdeki okulların duvar panoları için göndererek farkındalığı yaygınlaştırmaya çalışan öğrenciler, sadece doğaya duyarlılık göstermekle kalmayıp, aynı zamanda diğer öğrencilerin ve toplumun değerlerine de dokunmanın mutluluğunu yaşıyorlar” diye konuştu.

SARIKAYA: GELECEĞE UMUTLU ADIMDIR

Merih Şuğle Ortaokulu Müdürü Üçler Sarıkaya ise "Öğrencilerimizin bu tür projelerde yer alarak sosyal sorumluluk bilincini geliştirmelerini olumlu karşıladıklarına değinerek, şunları kaydetti:

Öğrencilerimizin bu çalışmaları geleceğimiz adına umut verici bir adımdır. Onların bu anlamlı çabaları, toplumda olumlu bir değişim yaratma konusundaki kararlılıklarını göstermektedir.”

Öğrenciler de, söz konusu projelerinin sadece bir başlangıç olduğunu, daha fazla çevresel ve sosyal sorumluluk projelerine imza atmayı hedeflediklerini dile getirdiler.




Bu sayfayı yazdır

19.01.2024 16:39:43

Bu haber 908 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 18 kişi online
Toplam ziyaret : 76.138.604

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
358 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
567 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1482 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri