(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

AMAÇ; ÇOCUKLAR İÇİN…

Zonguldak’ın Ereğli İlçesine bağlı Gülüç beldesindeki Emin Ayhan Ortaokulunda “Şenlik haftası Etkinlikleri” düzenlendiği bildirildi.

Okul sosyal hesaplarındaki paylaşımlara göre, Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in talimatıyla dönemin ilk karnesi öncesi okullarda başlatılan sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetler başlatıldığı hatırlatıldı.

Bu kapsamda Emin Ayhan Ortaokulu Müdürü Ayşe Aker Elekoğlu, Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) "Dönem Sonu Faaliyet Haftası Uygulama Kılavuzu" dikkate alındığını anlattığı açıklamasında, şunları kaydetti:

“Buna kapsamda, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı ilk döneminde, okulumuzda, haftanın çeşitli günleri; puzzle,halat çekme, İngilizce yarışmaları, satranç, dart, turnuvası, tiyatro gösterisi, karaoke, Cehennemağzı Mağaraları ve Alemdar Müze Gemisi gibi çeşitli tarihi ve turistik yerler ile İlçe Kütüphanesi gezisi etkinlikleri gerçekleştirildi.

Bu tür etkinliklerle öğrencilerin dayanışma, kaynaşma, düşündüklerini eyleme dönüştürme alışkanlığı kazanmaları ve olaylara estetik bakış açılarını geliştirme ve sanata ayrı açıdan bakabilmeleri amaçlandı. Zeka oyunları ile de düşünerek akıl yürütebilmeleri, keşfederek problem çözebilmeleri ve mantıksal-matematiksel düşünme yeteneklerinin gelişimine katkı sağlandı.

Yapılan etkinlikler öğrencilerin hitabet yeteneklerini geliştirmesi, bilişsel yeteneklerini sergileme fırsatı bulması, takım çalışmasının başarıdaki rolünü öğrenmesi, bilim aktiviteleriyle yeni deneyimler yaşaması, keyifli vakit geçirmelerine fırsat sundu. Bunlarla beraber okulumuzda sadece akademik başarı için değil, sosyal gelişim için de bir fırsatlar oluşturuldu. Etkinlikler sayesinde öğrenciler eğitim öğretimin son günlerini hem eğlenip hem öğrenerek büyük bir coşku ile geçirdiler.

Bugün (19 Ocak) yarı yıl karnelerini alarak tatile girecek geleceğimizin mirasçısı öğrencilerimize şimdiden iyi tatiller dileriz.”




Bu sayfayı yazdır

19.01.2024 12:03:37

Bu haber 667 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
19.01.2024 19:13:45
Selin DİKMENLİ diyor ki;

İyiki iyiki Gülüç Emin Ayhan ORTAOKULU iyiki Ayşe hocam.....




Şu anda 27 kişi online
Toplam ziyaret : 76.144.536

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
363 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
573 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1586 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri