(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KAYBOLMADIM; BURADAYIM!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Aday Adayı İşinsanı Muhittin Dikmen, aday belirleme süresinde CHp Genel merkezinde temaslarına devam ettiğini bildirdi.

Aynı zamanda Karadeniz Ereğli’de CHP’den ilk Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklaması ile bilinen Dikmen, sosyal hesaplarındaki açıklamasında,4 aylık süredir aday adaylığı yolunda ilerlediğini belirtti.

Aday Adaylığı yoluna çıktığı ilk günden itibaren  aldığı destek ile heyecanı ve umudunu koruduğunu anlatan Dikmen, şunları kaydetti:

“Bu açıklamamı da Ankara’dan yapıyorum. Değerli vekillerim ve partililerim ile temas halindeyim. Tabi ki takdir genel merkezimizin ve Parti Meclisimizindir. En doğru kararın bu kurumlardan çıkacağına inancım tamdır.  Ben inanıyorum, sizler de inanın. Ereğli’nin başkanı, hepimizin başkanı olacaktır.”

ÇEKİLDİ İDİALARINI ÇÜRÜTTÜ

Öte yandan, son günlerde, başta CHP olmak üzere siyasi kulislerde “Muhittin Dikmen, havlu attı, adaylıktan çekildi” şeklinde ortaya atılan iddialar üzerine görüşlerini aldığımız Dikmen, “Böyle bir durum söz konusu olabilir mi? Ben, yola çıktığım ilk gün ne söylediysem arkasındayım. Bugün geldiğim noktada aday adayları arasında şansımın oldukça yüksek olduğunu görüyorum. Kaldı ki, halen ‘daymış’ gibi çalışmalarımı sürdürüyorum. Hiç kimsenin endişesi olmasın” dedi.




Bu sayfayı yazdır

17.01.2024 09:04:46

Bu haber 533 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 11 kişi online
Toplam ziyaret : 76.298.332

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
791 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
950 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2072 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri