(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

PEHLİVANOĞLU KDZ. EREĞLİ TED'DEYDİ

Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurul Üyesi ve Türk Eğitim Derneği (TED) Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

TED Karadeniz Ereğli Koleji'nin sosyal hesaplarında yer verilen açıklamalara göre Pehlivanoğlu, İlçedeki ilk ziyaretini gerçekleştirdiği Kdz. Ereğli TED’de, okul yöneticileri, okul aile birlikleri, okul öğretmenleri ve 8-12. sınıf öğrencileriyle toplantılar yaptı.

Genel Başkan Pehlivanoğlu, lise ve 8. sınıf öğrencileriyle buluşmasında güncel ve gelecek eğitim sistemleri hakkında görüşlerini paylaşırken, öğrencilerin de görüş ve önerilerini dinledi.

Yapılan görüşmelerde eğitim öğretim çalışmaları hakkında genel değerlendirmeler de yapan Pehlivanoğlu, 2023-2024 eğitim öğretim yılı planlamaları ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

PEHLİVANOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİLER

Bu arada TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Yöneticileri ise, kuruluşundan itibaren maddi imkanları kısıtlı, başarılı öğrencilere sağladıkları burslar ve  depremin yıkıcı etkisini çocukların ve ülke geleceğinden uzak tutmamak adına; depremde ebeveyn kaybı yaşamış olan çocukların eğitimine destek olmak amacıyla yürütülen afet bursu kapsamında, çocuklara akademik ve psikolojik destek verdikleri için Pehlivanoğlu’na teşekkürlerini sundular.

KAYMAKAM VE GENEL MÜDÜR ZİYARETİ

Diğer yandan, TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, Ereğli Kaymakamı ve İlçede kurulu Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (Erdemir) Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker’e de ziyaretlerde bulundu.

Başkan Pehlivanoğlu, beraberindeki heyet ile birlikte gerçekleştirdiği; aynı zamanda  TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Erdemir Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker ve Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı ziyaretlerinde, eğitimle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Pehlivan’ın protokol ziyaretlerinde, İlçedeki eğitimin daha da iyileştirilebilmesi için yapılanlar ile yapılacakların değerlendirilerek güncel konulara ilişkin görüşme yaptı.

Öte yandan Pehlivanoğlu, 19 Kasım’da yaşanan aşırı yağışlar ve şiddetli fırtına nedeniyle Karadeniz Ereğli’de yaşanan felaketten dolayı geçmiş olsun dileklerini ilettiği Kaymakam Yapıcı’ya afetin ardından ilçe adına yaptıkları çalışmalar için teşekkür etti, iyi dileklerde bulundu.




Bu sayfayı yazdır

16.01.2024 13:01:39

Bu haber 359 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 28 kişi online
Toplam ziyaret : 76.237.939

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
645 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
827 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2042 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri