(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KDZ. EREĞLİ'YE OLUMLU BAKIŞ

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Personel Genel Müdürü Bülent Çiftci, çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Zonguldak’a geldi.

Çiftci, beraberinde MEB merkez Atama Daire Başkanı Şükür Köse ile birlikte geldiği Zonguldak’ta, İl Merkezinde bazı okulları ziyareti ardından Vali Osman Hacıbektaşoğlu’na ziyaret gerçekleştirdi.

EREĞLİ KAYMAKAMI ZİYARETİ

Daha sonra. İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan’ın da katılımı ile Karadeniz Ereğli İlçesine geçen Genel Müdür Çiftci, Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı’ya makamında ziyaret etti.

Kaymakam Yapıcı’nın kaymakamlık girişinde karşıladığı Genel Müdür Çiftci, makamdaki sohbet öncesi Hakimiyet muhabirine yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Bakanı Mehmet Tekin talimatı ile ülke genelindeki İl ve ilçeleri gezdiklerini söyledi.

Ziyaretlerinde eğitimin varsa sorunlarını dinlediklerini belirten Çiftçi, “öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin talep ve istekleri olup olmadığın öğreniyoruz. Sahadaki durumun nasıl olduğunu görüyoruz. Şu anda tüm arkadaşlarımızla, öğretmenlerimizle, mülki amirlerimizle eğitimi nasıl daha iyi noktaya getirebiliriz; onun çabası içerisindeyiz” dedi.

MERİH ŞUĞLE ORTAOKULUNA ZİYARET

Genel Müdür Çiftçi, beraberinde Köse, Bozkan, Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Akgül, Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, İl Milli Eğitim Şube Müdürmeri Erdal Yılmaz ve Yakup Keleş ile birlikte gerçekleştirdiği ilçedeki programını, Merih Şuğle Ortaokulu ziyareti ile sürdürdü.

Genel Müdür Çiftçi, okul girişinde Müdür Üçler Sarıkaya ve müdür yardımcıları tarafından karşılandı.

Okulun genel yapısı ve aktivitelerine ilişkin Sarıkaya’dan bilgiler de alan Çiftçi, 5/A ve 5/B sınıflarına girerek öğrencilerle sohbette bulundu.

ÖĞRETMENLERE UZUN ZAMAN AYIRDI

Müdür Çiftci, sınıf ziyaretleri sonrası ile Merih Şuğle Ortaokulu öğretmenleri ile Öğretmenler Odası’nda bir araya geldi.

Toplantıda, eğitimin genel konuları hakkında bilgiler aktaran Çiftci, öğretmenleri dinledi, görüş, öneri ve taleplerini aldı.

TATOĞLU’NDA TOPLANTI

Bir saati aşan okul ziyareti ardından, zaman olarak programın uzaması nedeniyle İbrahim Süheyla İzmirli Fen Lisesi ziyaretini iptal eden Çiftci, Tatoğlu Kültür Merkezinde, Ereğli ve Alaplı’daki MEB yöneticileri, okul ve kurum yöneticileri ile düzenlenen toplantıya katıldı.

Alaplı ve Ereğli ilçelerimizdeki İlçe Milli Eğitim Müdürleri, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul ve Kurum Müdürlerine yönelik bilgilendirme ve değerlendirme amaçlı gerçekleştirilen toplantıya katılanlara, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in selamlarını ileten Çiftci,  buradaki konuşmasında da  amacın saha ziyaretleri ile yönetici ve müdürlerden gelen görüş ve önerileri değerlendirerek Bakanlığa iletmek; çözüm üretmek, sorunları yerinde tespit etmek olduğunu söyledi.

MEB Personel Genel Müdürü Bülent Çiftci, toplantının ardından Zonguldak’a geçerek, Zonguldak Öğretmenevinde merkez, kozlu ve Kilimli’deki eğitim ve kurum yöneticileri ile toplantıya katıldı.

 




Bu sayfayı yazdır

11.01.2024 10:12:10

Bu haber 1116 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
11.01.2024 15:57:10
muhittin sürmene diyor ki;

Sayın müdüre buradan seslenelim o zaman.Okullarda bağış adı altında alınan paralara da bir önlem düşünüyor musunuz




Şu anda 5 kişi online
Toplam ziyaret : 76.186.898

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
398 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
701 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1914 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri