(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

HEDİYESİ KOL SAATİ!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık, “Unutmayalım ki, yerel medya, bir toplumun günlük yaşamını yansıtan bir aynadır” dedi.

Posbıyık, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, Belediye olarak Erdemir Yönder Site Kulüp’te basın mensuplarına verdikleri kahvaltı etkinliğindeki konuşmasında, basın mensuplarının demokrasinin temel taşlarından biri olduğuna vurgu yaptı.

Medyanın basın özgürlüğünü savunarak, toplumu aydınlatma görevini yerine getirdiğini belirten Posbıyık, şunları söyledi:

“Her biriniz toplumun gözü kulağı ve sesi olarak önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz. Yerine getirdiğiniz bu kutsal görev için sizleri en samimi duygularımla kutluyorum. Unutmayalım ki, yerel medya, bir toplumun günlük yaşamını yansıtan bir aynadır. Her biriniz haberin peşinden koyarak toplumun nabzını tutuyor, sorunları gündeme taşıyor, çözüm süreçlerine katkı sağlıyorsunuz. Şehrimizin ve bölgemizin kültürel, sosyal, ekonomik dinamiklerini doğru bir şekilde yansıtarak yerel kimliğimize katkı sağlıyorsunuz. Sadece bilgi vermekle kalmıyor, aynı zamanda toplumun farklı seslerini duyurarak çeşitliliği kucaklıyorsunuz. Bu özel gün vesilesiyle siz değerli gazetecilerimize minnettarlığımızı ifade ederken, başarılarınızın devamını diliyorum.”

Posbıyık’ın sembolik olarak Ereğli ve Alaplı’da kurulu Gazeteciler Dernek başkanlarına dijital kol saati hediyelerini takdim ettiği etkinlikte, belediye görevlileri de etkinliğe katılan basın mensuplarına hediye paketlerini verdi.




Bu sayfayı yazdır

10.01.2024 12:12:41

Bu haber 349 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 25 kişi online
Toplam ziyaret : 76.187.917

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
399 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
702 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1916 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri