(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BAŞKENT EDAŞ, AYEDAŞ VE TOROSLAR EDAŞ’A ÖDÜL

(Haber: Orhan Akyüz)- Enerjisa Dağıtım Şirketleri, geliştirdiği yenilikçi dijital çözümlerle Türkiye İletişim Merkezi Ödülleri (Turkey Call Center Awards) 2023'ten ödüllerle döndü.

Başkent EDAŞ, Ayedaş ve Toroslar EDAŞ, "En İyi Dijital Çözüm" kategorisinde Dağıtım Şirketleri Web Siteleri için "En Övgüye Değer" ödülünü kazandı.

Elektrik Dağıtım Sektöründe Dijital Dönüşüme Öncülük

Enerjisa Dağıtım Şirketleri, elektrik dağıtım sektörünün dijital dönüşümüne liderlik ederek müşteri deneyimini iyileştirme hedefinde başarılı adımlar atmaya devam ediyor. 14 ilde 22 milyonu aşkın kullanıcıya kesintisiz ve kaliteli enerji sağlayan şirketler, IMI Conferences tarafından düzenlenen Turkey Call Center Awards 2023'te "En İyi Dijital Çözüm" kategorisinde Dağıtım Şirketleri Web Siteleri için "En Övgüye Değer" ödülüne layık görüldü.

Müşteri İlişkileri Yönetimi Başarısı

Turkey Call Center Awards 2023, müşteri ilişkileri yönetimi (CRM) hizmeti sunan başarılı şirketleri ödüllendirdi. Değerlendirme kapsamında teknoloji, sosyal medya ve veri kullanımı, kalite yönetimi, müşteri ve çalışan deneyimi ile dijital çözümlere ilişkin kriterler göz önüne alındı.

Enerjisa Dağıtım Şirketleri'nin Teknoloji Odaklı Başarısı

Enerjisa Dağıtım Şirketleri Başkent EDAŞ, Ayedaş ve Toroslar EDAŞ, "En İyi Dijital Çözüm" kategorisinde Dağıtım Şirketleri Web Siteleri için "En Övgüye Değer" ödülü alarak teknoloji odaklı ve müşteri memnuniyetine yönelik stratejilerinin başarısını bir kez daha kanıtladı.

Enerjisa Dağıtım Şirketleri'nin Değerlendirmesi

Enerjisa Dağıtım Şirketleri Genel Müdürü Oğuzhan Özsürekci, web sitelerinin kullanıcı dostu ve kolay kullanılabilir ara yüze sahip olduğunu belirterek, elektrik kesintisi sorgulama, borç ödeme, arıza bildirme, başvuru takibi ve cihaza bağlı hasta başvurularında dijital evrak teslimi gibi milyonlarca kullanıcıya sundukları online hizmetlerle müşterilere büyük kolaylık sağladıklarını vurguladı.

Enerjisa Sürdürülebilirlik ve Kurumsal Yetkinlikler Bölüm Başkanı'ndan Açıklama

Enerjisa Sürdürülebilirlik ve Kurumsal Yetkinlikler Bölüm Başkanı Ebru Taşcıoğlu ise, şirketin etki odaklı sürdürülebilirlik yaklaşımıyla müşteri memnuniyetini artırmaya ve kullanıcı deneyimini iyileştirmeye devam ettiğini belirtti. Taşcıoğlu, Enerjisa Dağıtım Şirketleri'nin dünyada tescilli ilk dijital dönüşüm modeli olan E-ternal'ın hayata geçirilmesi, başvurulardaki evrak teslim süreçlerinin dijitalleştirilmesi, dijital başvuru kanallarındaki operasyonların bulut sistemine taşınması gibi pek çok işlemle karbon ayak izini azaltarak, daha iyi bir gelecek için dijital çözümlerine ağırlık verdiklerini ifade etti.

Enerjisa Dağıtım Şirketleri 2023'e Ödülle Veda Etti

Enerjisa Dağıtım Şirketleri, teknoloji odaklı ve müşteri memnuniyetine yönelik çözümleriyle Turkey Call Center Awards 2023'ten aldığı ödülle 2023'e veda etti. Şirket, web siteleri, mobil uygulama, chatbotlar ve yenilikçi çözümleriyle müşterilere daha hızlı ve kaliteli hizmet sunma taahhüdünü sürdürmeye devam ediyor.




Bu sayfayı yazdır

8.01.2024 11:23:54

Bu haber 316 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
14.01.2024 09:45:40
Ayşe Erbaş Güney diyor ki;

Ankara'nın göbeğinde saatlerdir elektrik yok evde küçük bebeğimiz var ev buz gibi. Neyin ödülü bu? Arıza kaydı bıraktım defalarca dönüş yok!!!




Şu anda 6 kişi online
Toplam ziyaret : 76.133.739

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
256 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
565 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1480 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri