(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

İŞTE MESAJLARI...

Zonguldak’ta yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajları yayınlandı.

VALİ HACIBEKTAŞOĞLU’NUN MESAJI

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu mesajında, 2023’de depremler, seller, heyelanlar ve fırtınaları kapsayan afetlerin yaşandığını hatırlatarak, şunları kaydetti:

“Bu vesile ile bir kez daha milletimize geçmiş olsun dileklerimi sunuyor; Kahramanmaraş depremlerinde, ilimizde yaşanan afetlerde kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımızı ve ülkemizin güvenliği için şehit düşen polis, asker ve korucularımızı rahmetle yâd ediyor; yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. 2023 yılı, aynı zamanda destansı bir mücadele ile kazanılan Kurtuluş Savaşımızın sonucunda ulaşılan; bağımsızlığımızın ve özgürlüğümüzün simgesi, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘En büyük eserimdir’ dediği şanlı Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümüne ulaşmanın haklı gururunu yaşadığımız ve milletçe bu heyecanı paylaşarak ülkemizin her köşesinde ve İlimizde çeşitli etkinliklerle coşku dolu kutlamalar yaptığımız bir yıl oldu.”

MİLLETVEKİLİ BOZKURT’UN MESAJI

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, 2023’ülkede ve dünyada yaşanan sevinç hüzünlerle geride kaldığını vurgulayarak şöyle dedi:

“Bir yıl daha nihayete ererken, yaşanan her günden ayrı tecrübeler edinilmiş olması ve bu tecrübeler ışığında yeni yıla yepyeni umutlarla başlangıç yapılması huzur, mutluluk ve başarılara birlikte ulaşabilmemizin vazgeçilmez şartıdır. 2024 yılının ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını; aileniz ve sevdiklerinizle birlikte huzurlu, sıhhat ve afiyet içinde bir yıl geçirmenizi Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.”

MİLLETVEKİLİ ERTUĞRUL’UN MESAJI

CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğ Ertuğrul, sosyal hesaplarında yayınladığı mesajında, “2023 yılını yaşadığımız tüm zorluklarla geride bıraktığımız bugünün ülkemizin refahı, huzuru ve demokrasisi için beraber mücadele edebildiğimiz bir yılı beraberinde getirmesini diler, mutlu yıllar dilerim” ifadelerine yer verdi.

BAŞKAN POSBIYIK’IN MESAJI

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, halkın yeni yılını kutladığı mesajında; şu görüşlere yer veri:

“Yeni bir yıl, yepyeni umutlar… 2024 yılında, daha güzel bir geleceğe doğru ilerlemek için el ele verip, var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Yeni yılın size ve sevdiklerine sağlık, mutluluk, başarı ve huzur getirmesini diliyorum.”

RÖKTER ÖZÖLÇER’İN MESAJI

ZBEÜ Rektörü Prof Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Yeni bir yıla giriş yapmanın coşkusu ve umudun yaşandığına dikkat çektiği mesajını şöyle sürdürdü:

 2023 yılı, Türkiye'nin birçok alanında yaşanan değişim ve gelişimler, üniversite olarak bizlere daha büyük sorumluluklar yükledi. Bu bağlamda, 2024 yılında da hedeflerimize ulaşmak adına birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmemiz gerektiğini düşünüyorum.

ZBEÜ olarak, bilgiye dayalı, çağdaş ve üretken bir eğitim anlayışıyla hareket ediyoruz. Geçtiğimiz yıl elde ettiğimiz başarıları daha da artırarak, nitelikli mezunlar yetiştirme misyonumuz doğrultusunda yolumuza devam ediyoruz. Yeni yılda, ZBEÜ olarak, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirerek, ülkemizin aydınlık yarınlarına katkı sağlamaya devam edeceğimize inancımızı koruyoruz.”

GMİS YÖNETİMİNİN MESAJI

Hakan Yeşil’in Genel başkanlığındaki GMİS Yönetiminin mesajında da şöyle denildi:

“Genel Maden İşçileri Sendikası, üyeleri başta olmak üzere ülkemiz halkının ve emekçilerinin hak ve çıkarlarının korunması, ekonomik ve sosyal refahlarının geliştirilmesi için verdiği mücadeleye her şart altında devam edecektir. Maden ve MTA işçilerimiz, her şart altında üretmeye, ülkemize ve milletimize katkı vermeye devam ediyor. Yeni yılda madenci kardeşlerimize ve tüm emekçilere kazasız belasız çalışmalar diliyoruz. GMİS olarak, barışın ve hoşgörünün egemen olduğu bir dünyada yaşamak umuduyla, 2024 yılının en başta sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyoruz.”

KALFA’NIN MESAJI

Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Altan Kalfa, yayınladığı yeni yıl mesajında şunları kaydetti:

“Yeni yılın tüm çalışma arkaşlarııza ve üyelerimize huzur, mutluluk ve başarı getirmesini dilerim. 2024 yılının, yeni fırsatlar, yeni başarılar ve yeni umutlar getirmesini dileğiyle sizlere ve ailinize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ederim, Yeni yılınız kutlu olsun.”

DEMİRTAŞ’IN VİDEOLU MESAJI

Karadeniz Ereğli İlçesine bağlı Gülüç Beldesi Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ise video mesaj ile kutladığı yeni yılda “Sevgili Hemşehrilerim” diyerek başladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Nice yıllara birlikte eriştik. 2024 yılını da birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yine diğer yıllarda olduğu gibi aynı heyecan, aynı sevgi ve hizmet aşkı ile 2024 yılında çalışacağız. Biz büyük bir aileyiz. Gülüç bizim evimiz. Evimizi en güzel şekilde geleceğe taşıyacağız. Yürüyecek daha çok yolumuz var. Siz değerli hemşehrilerimiz; her zaman yanımda olduğunuz için teşekkür ederim. Yeni yılda sağlık, mutluluk ve huzur sizinle olsun…”

NOT: GÜN İÇİNDE GELECEK MESAJLAR, AYNI HABER ALTINA İLAVE EDİLECEK…

 




Bu sayfayı yazdır

31.12.2023 13:22:04

Bu haber 408 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 14 kişi online
Toplam ziyaret : 76.154.794

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
377 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
581 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1694 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri