(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

GELENEKSEL BULUŞMADA COŞKULU BERABERLİK…

(Haber: Orhan Akyüz) - Avukat Ali Osman Odabaş ile ZBEÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Seyfullah Kara’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür belgesi takdim edildi

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesini temsilen kent merkezinde kurulu Çaycuma ve Çevre Köylerini Kalkındırma, Güzelleştirme Yardımlaşma Derneği Başkanlığı’nın geleneksel olarak Çaycumalılardan oluşan çeşitli meslek gruplarından kişilerin katılımıyla her yıl düzenlediği coşkulu birlik ve beraberlik büyük buluşması imrendirdi.

Dernek Başkanı Savaş Çiloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, dernekleri tarafından Zonguldak merkezdeki çeşitli meslek gruplarından hemşehrilerini bir araya getirerek her yıl düzenledikleri geleneksel buluşmalarını, 2023’de de Yaman Restoran’da gerçekleştirdiklerini söyledi.

KENETLENDİLER, BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİLER

Gecenin açılış konuşmasına aziz şehitlere Allah’tan rahmet dileyerek başladığını, ardından da 2023 yılını değerlendirerek Çaycuma ile ilgili düşüncelerini paylaştığına işaret eden Çiloğlu, şöyle dedi:

‘’Etkinliğimizde yer alan birbirlerinden değerli dostlarımız kendilerini tanıtarak teker teker söz aldılar, ayrıca Çaycuma için neler yapılabileceğinin yanı sıra nasıl katkılar verilebileceği konuşuldu, her zaman ki birlik ve beraberliğimizin mesajları verildi.
Bu arada 2023 yılında Çaycuma ilçemize önemli katkılar sunan değerli hemşehrilerimizi de unutmadık, unutmamız da hiçbir zaman söz konusu olamaz. Çaycuma Pehlivanlar Mahallesi’ne eşi ve kendi adına çocuk parkı yaptıran avukat Ali Osman Odabaş’a ve Çaycuma’nın tarihini araştırarak kitap haline getiren Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Seyfullah Kara hemşehrimize hizmetlerinden dolayı teşekkür belgeleri takdim ettik.
Ayrıca Çaycuma Ziraat Odası Başkanı Rıza Çapkın’a sürpriz yaparak doğum gününü kutlamamız, geceye katılanlar tarafından alkışlarlar desteklendi.’’

GECEYE KATILANLARA TEŞEKKÜR

Başkan Çiloğlu, etkinliklerine katılanÇaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’ya, beldelerden Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam’a, Saltukova Belediye Başkanı Alim Genç’e ve Bakacakkadı Belediye Başkanı Oktay Albuz’a, Zonguldak İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz’a, AK Parti Çaycuma Belediye Başkan aday adayı Bünyamin Bostancı’ya, Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Burak Erol’a, Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Şenol Çin’e, CHP Zonguldak eski İl Başkanı Hakkı Güney’e, ZBEÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Seyfullah Kara’ya, ZBEÜ Prof. Dr. Günnur Özbakış’a, ZBEÜ Doç. Dr. Nurten Taşdemir’e, doktorlar Mehmet Genç, Yücel Alagöz ve Kemal Yurtbay’a, veteriner hekim Taner Akkaya’ya, Çaycuma İl Genel Meclis Üyesi ve Genel Maden İşçileri Sendikası eski Genel Başkanı Ramis Muslu’ya, Çaycuma İl Genel Meclis Üyesi Hamdi Akyüz’e, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zekai Kamitoğlu, Çaycuma Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Kandemir’e, Çaycuma Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Barbaros Uçar’a, Çaycuma Ziraat Odası Başkanı Rıza Çapkın’a, Çaycuma Kent Konseyi Başkanı Tuğrul Dereli’ye, Çaycuma İşçi Emeklileri Derneği Başkanı Nizamettin Eyidoğan’a, Çaycuma Taşıyıcılar Nakliyat Kooperatifi Başkanı Muhammet Çolak’a, Çaycuma Oto Galericileri Dernek Başkanı Ersin Çiloğlu’na, Zonguldak Köyleri Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Yaman ve eşi Sonay Yaman’a, avukatlar Şenol Köktürk’e, Selma Ayan’a, Seçkin Ayan’a, Esin Üstünkol’a, Engin Üstünkol’a, Soner Civak’a ve Taner Ertop’a, Zonguldak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdür Yardımcısı Eray Afşar’a, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Teftiş Kurulu Başkanı Hayrullah Çakmak ve muhterem eşine, TTK Araştırma Planlama ve Koordinasyon (APK) Daire Başkanı Musa Şekerci’ye, TTK Yayla Konağı Müdürü Vacit Esen’e, TTK Satın Alma Şube Müdürü Semih Gören’e, TTK Üzülmez Müessesesi Baş Mühendisi İsmail Torlakcık’ya, Mali Müşavir Reşat Oruç’a, iş insanları Fahri Baloğlu’na (müteahhit), Erşan Baloğlu’na (müteahhit), Engin Çiloğlu’na (Hacettepe Medikal), Murat Kuloğlu’na (Beyoğlu Kebap), Fatih Usluer’e (Tahirler Oto) ve Meftun Sayılı’ya (Sayılı Makine), öğretmenler Nursel Taşdemir, Murat Demirtaş, Sibel Başarslan ve Ayse Başarslan ile derneklerinin yönetim kurulunun yanı sıra üyelerine teşekkür ettiğini ifade etti.




Bu sayfayı yazdır

30.12.2023 12:57:48

Bu haber 507 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 11 kişi online
Toplam ziyaret : 76.155.862

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
378 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
581 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1694 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri