(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TOPLANTIYA KATILDI, ZİYARETLERİ KABUL ETTİ

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’in, ZBEÜ Ereğli Eğitim Fakültesinin Öğretmenlik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (EPDAD) akreditasyon çalışmaları kapsamında düzenlenen toplantıya katılıdğı bildirildi.

ZBEÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünün yazılı açıklamasına göre, Rektör ve Ereğli Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Özölçer, toplantıda bilgilendirme sunumu yaptı.

2023-2024 akademik yılı için İlköğretim Matematik Öğretmenliği ve Fen Bilgisi Öğretmenliği programları adına yapılan başvuru neticesinde başlatılan akreditasyon çalışmalarında Özölçer’in, Fakülte hakkında bilgilendirme sunumunun ardından akreditasyon ekibi ders izlemeleri, kütüphane, yemekhanede incelemelerde bulunarak öğrencilerle görüşmeler gerçekleştirdiler. 

MÜSİAD’I KABUL ETTİ

Diğer yandan Rektör Özölçer, Müstakil İş İnsanları Derneği (MÜSİAD) Zonguldak Şube Başkanı Abdulkadir Aktarı, Başkan Yardımcısı Mecit Aydın ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özölçer, konuklarıyla bir süre sohbet etti. Konukları ise misafirperverliğinden dolayı Rektör Özölçer’e teşekkür etti.

KARES’İN 2. SAYISI ÇIKTI

Öte yandan Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Karaelmas Sosyal Bilimler Dergisi’nin (KARES) 2. sayısı okuyucuyla buluştu.

“EuroPub Index ve ScientificIndexing Services” tarafından taranan KARES’in Aralık 2023 tarihli 2. Sayısında 7 makale ve 1 kitap incelemesi yer alıyor.

Yaz (Haziran) ve Kış (Aralık) dönemlerinde olmak üzere yılda iki kere yayımlanan uluslararası hakemli bir dergi olan KARES,  Türkçe, İngilizce ve Türk lehçelerinde olmak üzere hem basılı hem de elektronik olarak yayımlanıyor.

Dergiyi okumak ve indirmek için linki tıklayınız:

https://dergipark.org.tr/tr/pub/kares/issue/81491




Bu sayfayı yazdır

26.12.2023 10:01:24

Bu haber 554 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 15 kişi online
Toplam ziyaret : 76.449.284

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
964 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
1120 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2226 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri