(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ÖNCESİNDE GÖRÜŞMÜŞLERDİ

 (Haber: Fikri Kapan) - Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) ile Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında “Eğitimde İşbirliği” protokolü imzalandığı bildirildi.

Üniversitenin Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğünden yapılan yazılı açıklamada, ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ile Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan arasında imzalanan potokolün bir yıl geçerli olduğu belirtilerek, şunlar kaydedildi:

“Rektörlük makamında imzalanan protokol ile okul ve kurumlarda bulunan yöneticilerin vizyonuna katkı sağlanması, mesleki yeterlilik ve donanımın artırılması, motivasyonlarının ve eğitim liderliği özelliklerinin geliştirilmesi, okul profilinin iyileştirilebilmesi ve sunulan eğitim öğretim kalitesinin artırılması hedefleniyor.

NELERİ KAPSIYOR?

Protokol kapsamında ZBEÜ ile Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü eğitim ve öğretim; bilimsel, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler; ölçme ve değerlendirme; araştırma, geliştirme, proje ve protokoller; yönetim ve denetim; insan kaynakları yönetimi; uluslararası ilişkiler; fiziki ve teknolojik altyapı; ulusal ve uluslararası projeler konularında iş birliği yapılacak.

Rektör Özölçer, bu anlamlı iş birliğinin, hem ZBEÜ öğrencileri hem de Zonguldak genelindeki eğitim camiası için büyük bir kazanç olacağını ifade etti.”

Müdür Bozkan’ın, geçtiğimiz günlerde Rektör Özölçer’i ziyaret ederek, olabilecek iş birliği üzerinde görüşmüşlerdi.




Bu sayfayı yazdır

19.12.2023 12:55:58

Bu haber 437 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 19 kişi online
Toplam ziyaret : 76.449.649

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
964 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
1120 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2226 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri