(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ÖNCE BİLARDO, SONRA HAMSİ!

(Haber: Fikri Kapan) - Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde düzenlenen “İbrahim Göktekin Özel 3 Bant bilardo Turnuvası Şampiyonu Ersin Aktaş oldu.

İlçenin Müftü Mahallesi Cumartesi (Köylü/Üretici) Pazarı mevkisindeki Göben Grup Bilardo Salonu’nda 36 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen turnuvanın yarı finaline Ersin Aktaş, Orkan Basmaz, Burak Yaman ile Murat Acer kaldılar.

İkili eşleşme ile oynanan yarı final karşılaşmalarında Yaman’ı yenen Aktaş ile Acer’e üstünlük sağlayan Basmaz adını finale yazdırdı.

ÇEKİŞMELİ FİNAL!

Merhum İbrahim Göktekin’in çocukları Mustafa ve Ömer Faruk ile ağabeyi aynı zamanda Gülüç’te Belediye Başkan Aday Adayı (sporcu) Mehmet Göktekin, eşi Emine ve kızı Zümra’nın da izlediği kalabalık bilardo sever’in katılımı ile başlayan final karşılaşmasını, resmi hakem Hakan Karaorman yönetti.

İki sporcunun da kontrollü başladığı karşılaşmanın ilk dakikalarında taraflar sayı çekmekte zorlanırken, Basmaz molaya21-18 önde girdi.

İkinci yarıda da Basmaz’ın 30’lu sayılara kadar önde giden ancak arayı açamadığı karşılaşmada maçı bırakmayan Aktaş, önce rakibini yakaladı, ardından ise 2 sayı öne geçti (36-34).

Bu sıralarda Basmaz’ın sayı üretmekte zorluk çektiği karşılaşma da 40-34 Ersin Aktaş’ın üstünlüğü ile tamamlandı.

ANLAMLI TÖREN

Karşılaşmanın ardından, dereceye giren sporculara hediye takdimi töreninde konuşan (sporcu) Fikri Kapan, merhum Göktekin’in camiada çok sevilen sporcu olduğunu hatırlatarak, şunları söyledi:

“Ne yazık ki beklenmedik anda arkadaşımızı kaybettik. Biz camia olarak salonumuzda çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Bu vesileyle aramızdan ayrılan sporcularımız ve katkıda bulunanları da düzenlediğimiz bu tür turnuvalarla anıyoruz.

Bu turnuvamızı da sporcu arkadaşlarımızın önerisi ve Göben Grup Bilardo Salonu sahiplerinin kabulü ile Merhum sporcumuz İbrahim Göktekin arkadaşımız adına düzenlemeyi uygun gördük. Organizasyonunun düzenlenmesinde katkıda bulunan sevgili Hakan Karaorman ile Tahir Yurtoğlu’na, sporcularımıza ve işletme sahiplerine teşekkür ediyoruz.”

GÖKTEKİN DUYGULANDI

Ardından geçilen hediye takdiminde; turnuva şampiyonu Aktaş’ın hediye çekini CHP Gülüç Belediyesi Başkan Aday Adayı Mehmet Göktekin takdim etti.

Başkan Aday Adayı Göktekin, hediyesi teslim etmeden önce yaptığı konuşmada, kardeşi adına böyle bir turnuva organize edilmesinin aile olarak kendilerini son derece duygulandırdığını belirterek, “hepinize çok teşekkür ediyorum. Sizin gibi vefalı ve kaliteli insanlarla tanıştığım e böyle büyük bir camiada bulunduğum için çok mutluyum. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

İkinci Basmaz’a ödülünü, Merhum Göktekin’in çocukları Mustafa ile Ömer Faruk birlikte verirken, üçüncülerden Yaman’ın ödülü Göben Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Göben, Acer’in hediyesini ise Hakem Karaorman tarafından verildi.

GÖBEN GRUP’TAN MANGALDA HAMSİ!

Sporcuların bir birlerini ve arkadaşlarını kutlayarak hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından ise Göben Grup ortakları Erken-Ersin Göben tarafından katılımcılara mangalda hamsi ikramında bulunuldu.

İşletme Müdürü Dursun Yılmaz’ın organize ettiği “Mangalda Hamsi” etkinliğinde, açık alanda pişirilen hamsiler, salata, soğan, çay ikramı ile yenildi.




Bu sayfayı yazdır

18.12.2023 13:38:48

Bu haber 929 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 14 kişi online
Toplam ziyaret : 76.187.487

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
399 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
702 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1916 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri