(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ARTIK ÜŞÜMEYECEKLER

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, İş Kadını Safiye Karaarslan, Nimet İlkokulu’nda eğitim gören Özel Öğrencilerin üşümemeleri için sınıflarına zeminine özel izolasyon kaplaması yaptırdı.

Edinilen bilgiye göre, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla İlçedeki Fiziksel Engelliler Derneği etkinliğince gerçekleştirilen etkinlikte; aynı zamanda dernek yönetim kurulu Üyesi İş İnsanı Aysel Manay etkinliğe davetli olarak katılan İş İnsanı Sayfiye Karaarslan’a, Nimet İlkokulu’nda Özel Çocukların eğitim gördüğü sınıfın zemin kaplamasının durumu hakkında bilgi aktardı.

Manay’ın kış alları nedeniyle zeminden soğuk gelmemesi amacıyla gerekli izolasyon desteği istediği Karaarslan da, zemine gerekli olan koruyucu malzemeyi en kısa sürede yaptıracağı sözünü verdi.

Bunun üzerine, eşi Emrah Karaarslan ile konuyu görüşen Bayan Karaarslan, okulun öncü öğretmeni ile yaptığı görüşme sonucu 55 metrekare tabanı bulunan sınıfa “Mat” kaplama yaptırdı.

İş insanları olarak gerçekleştirdikleri desteğin ardından okula davet edilen Karaarslan çifti ve Manay, çiçekle karşılandı.

Okul Müdürü Serkan Çakır, Oluşan genel ihtiyaçların Devlet tarafından karşılandığını, zaman zaman ise hayırseverlerden de destek aldıklarını belirterek teşekkür etti.

Safiye Karaarslan da, gelecek nesillerin iyi yetişebilmesi için eğitim ve eğitim şartlarının önemine değinerek, “özellikle özel çocuklarımızın yeri ve değeri bir kat daha yukarıdadır. Böyle bir desteği sağlamamıza vesile olanlara biz teşekkür ediyoruz” diye konuştu.




Bu sayfayı yazdır

16.12.2023 14:32:19

Bu haber 1622 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 16 kişi online
Toplam ziyaret : 76.449.035

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
964 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
1120 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2226 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri