(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

REFORM NİTELİĞİNDE DEĞİŞİM!!!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki toplu taşıma araçlarında halk otobüsü sayısında artış olacağı bildirildi.

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Aralık Ayı Beleadiye Meclis Toplantısı 2. Oturumunda yaptığı konuşmada, ilçede artan nüfus ve yerleşim alanlarına göre halk otobüs sayısı ve güzergahında sıkıntılar yaşandığını söyledi.

Konuyu, Sınırlı Sorumlu Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi yönetimi ile görüştüklerini belirten Posbıyık, “ortaklaşa yeni bir reform hazırladık. Önümüzdeki ay Meclise getireceğiz” dedi.

Söz konusu çalışmayı bir aydır sürdürdüklerini ve “yeni bir reform hazırlığı” içinde olduklarını anlatan Posbıyık, şunları kaydetti:
“Ereğli büyüyor, yeni gelişim bölgeleri var, Halk otobüslerini Türkiye’de ilk defa bir nizama sokan bu belediyedir, bununla da iftihar ediyoruz. Ama aradan bu kadar zaman geçti, nüfus arttı, mahalleler gelişti. Durakların yerleri yeterli olmamaya başladı. Halk otobüslerinden dolayı halktan şikâyet almaya başladık. Bütün otobüsleri Elif Otelin oraya yerleştirdik. Bunların hepsinin yeniden anayasasını yapıp, teknik üniversite ile hazırlığını yapıp, belediye meclisine sokacağız.

KÜÇÜK OTOBÜSLER DEVREYE GİRECEK

Yeni yerleşim yerlerine otobüs sayılarını arttıracaklar, aynı zamanda durakları arttıracaklar. Otobüs sayıları belki daha yükseğe çıkacak, belki bazı mahallelerde büyük otobüsler giremiyor, dar yollar için küçük otobüslere geçeceğiz. Ekiplerimiz büyük bir değişim için çalışıyorlar. İnşallah bunu da kökten halledeceğimize inanıyorum.”




Bu sayfayı yazdır

8.12.2023 09:45:43

Bu haber 1043 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (2)
09.12.2023 20:44:51
Şaban Arslan diyor ki;

Yağış yağmur kar fırtına demeden Ereğli halkı pazarını yapıyor sahile kadar poşetlerini taşımak zorunda kalıyor kaç yol atlıyor oraya ulaşabilmesi için giden gidemeyen yaşlılar insanlar zor durumda vatandaş pazardan çıktıktan sonra rahat bir şekilde dolmuşa ulaşabilmesi lazım saygılar
08.12.2023 11:04:58
Mehmet diyor ki;

Siz diğerlerine büyük otobüs mü diyorsunuz ! Hiçbiri Ereğli'ye yakışmıyor




Şu anda 98 kişi online
Toplam ziyaret : 76.232.467

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
641 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
826 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2038 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri