(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

UZUN ZAMAN YAPILMIYORDU

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, “Yılsonu Özel 3 Bant Bilardo Turnuvası” düzenlendi.

İlçenin Müftü Mahallesi Cumartesi (Köylü) Pazarı mevkisindeki Göben Bilardo Salonu’nda gerçekleştirilen turnuvaya 36 sporcu katıldı. Kura sonucu belirlenen 3’erli 12 grupta yarışacak sporcular, handikaplı (40-30) maçlarda 45 ısteka vuruşu ile maçlarını tamamlayacaklar.

Her grupta sporcuların 2 maç oynayacağı karşılaşmalar sonucu grup liderleri ile ısteka ortalamasına göre en yüksen puan alan 4 ikinci bir üst tura yükselecek. Daha sonra merdiven sistemine göre 2’li eşleşme ile devam edecek karşılaşmalarda, dereceye giren ilk 4 sporcuya hediyeler takdim edilecek.
Bugün başlayan turnuvanın hafta sonu tamamlanması amaçlanıyor.

AMERİKAN (POOL) TURNUVASI YAPILACAK

Bu arada, Göben Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Göben ile Başkan Yardımcısı Erkan Göben, turnuvayı organize edenlere teşekkür etti, katılan sporculara başarı dileğinde bulundu.
Göben kardeşler, Grup bünyesindeki Göben Bilardo Salonu’nda 3 adet Profesyonel 3 bant maç maması ile 10 adet Amerikan (Pool) bilardo masasının bulunduğunu belirttiler.
Gençlerin ve sporcuların bilardo sporunu daha iyi oynayıp, öğrenebilmek adına şirket olarak küm imkanları sağladıklarını belirten Göben Kardeşler, “özellikle 3 Bant bilardo sporcularımız, ülke çapında katıldıkları resmi müsabakalarda edindikleri tecrübe ile oldukça bilinçliler. Aynı şekilde bölgemizde de çok sevildiğini bildiğimiz Amerikan Bilardo’yu daha da geliştirebilmek amacıyla, önümüzdeki günlerde bir turnuva daha organize etmeyi planlıyoruz” dediler.




Bu sayfayı yazdır

6.12.2023 16:40:56

Bu haber 700 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 8 kişi online
Toplam ziyaret : 76.187.660

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
399 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
702 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1916 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri