(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ADRES BELLİ; MUSA’NIN YERİ!..

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Musa’nın Yeri Restoranlarında, misafirlerinizi en iyi şekilde ağırlayabileceğiniz gibi; belli akşamlarda düzenlenen müzikli gecelerde ise eğlenceye doyuyorsunuz.

ANA ADRES MUSA’NIN YERİ BALIK RESTORAN

İsmi ile Karadeniz Ereğli tarihinde yer etmiş olan Belediye (Sevgi) Plajındaki Musa’nın Yeri Balık Restoran, Avşar ailesinin işletmesine geçmesinin ardından tarihini de güncel yaşamla bütünleştirerek ‘Müşteri Memnuniyeti’ni arttırdı.

Özellikle nezih ve kaliteli hizmetin adresi Musa’nın Yeri Plaj Restoran, geçtiğimiz yaz açık bahçesinde gerçekleştirdiği müzikli-yemekli geceleriyle de bölge halkına hizmetin en iyisini sundu.

MUSA’NIN YERİ YENİ NESİL

Tarihi birikimini güncellemeyi bununla da bırakmayan Avşar Ailesi, son yılların gözdesi haline gelen “yeni nesil” olgusunu Karadeniz Ereğli’nin Yalı Caddesindeki restoranı ile birkaç adım ileriye taşıdı.

Caddedeki geniş kapalı mekanda usta aşçı ve işinde ehil garson ekibi ile müşterilerine hizmet sunan Musa’nın Yeri Yeni Nesil Restoranda, ister deniz manzarası ile ailecek, dostlarla yemeğinizi yiyin, isterseniz belirli akşamlarda gerçekleştirilen ‘Müzikli Geceler’e konuk olun.

ÇARŞAMBA-CUMA-CUMARTESİ

Izgara ve günlük taze balık çeşitlerini Musa’nın yerine has mezeleri ve özellikle de ‘Kabak Tatlısı’ ile bütünleştirilen mekanda; Çarşamba akşamları Sinem, Cuma akşamları Gamze Tunç ve Cumartesi geceleri de Nazlıcan sahne alıyor.

Her yorumcunun kendi ekibi ile gerçekleştirdiği müzikli gecelerde davetliler gönüllerince eğleniyor, stres atabiliyor.

İşletme sahiplerinden Erkan Avşar, baba Hakan Avşar’dan edindikleri mesleği her geçen gün daha da geliştirerek günün koşullarına uygun hale getirdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

“Kardeşim Doğukan Avşar ile birlikte oluşturduğumuz ekibimiz. Ereğli halkımızın yanı sıra bölge halkımıza da hizmetin en iyisin ive kalitesini sunma gayretindeyiz. Bu doğrultuda müşterilerimizden gördüğümüz ilgi bizleri daha da iyi işler yapmaya yöneltiyor. Zaman zaman yaşadığımız yoğunluk nedeniyle olumsuzluk yaşamamak adına, müşterilerimiz;  0541 907 67 75, (072) 365 90 94 - (072) 365 90 95 nolu telefonlar yada ‘#musaninyeri’ veya “#musanin_yeri_yeni_nesil’ sosyal hesaplarından rezervasyon yaptırabilirler.
Gösterdikleri ilgi dolayısıyla müşterilerimize ve bölge halkımıza teşekkür ediyoruz."

 




Bu sayfayı yazdır

5.12.2023 18:10:10

Bu haber 821 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 4 kişi online
Toplam ziyaret : 76.133.648

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
256 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
565 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1480 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri