(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

YENİMAHALLEDEN “ÜLTİMATOM GİBİ AÇIKLAMA

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Yenimahalle Spor Kulübü yönetimi, Zonguldak Süper Amatör Lig’de mücadele eden Yenimahallespor’a yönelik bazı uygulamalar nedeniyle ligden çekilme zorunda kalabilecekleri bildirildi.

Kulüp yönetiminin yazılı açıklamasında, futbolda yaşananlarla ilgili tepkileri kamuoyunda en fazla dile getiren kulüp oldukları belirtilerek, “son yaşadıklarımızın tahammül sınırlarımızı aştığını belirtmek isteriz” denildi.

29 Kasım’da,  Çaycuma Gençler Birliği ile Çaycuma ilçesindeki çim sahasında erteleme maçı oynadıkları hatırlatılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

YAPILAN YANLIŞLARA SESSİZ KALMAYIZ

“Bugüne kadar Çaycuma Gençler Birliği takımı maçlarını her zaman sentetikte oynarken bizim maçın çim sahada oynanması ise ayrı bir konudur. Müsabakadan galip ayrılmış olmamız yapılan yanlışlara sessiz kalacağımız anlamına gelmez.
Erteleme maçını Çarşamba günü oynadığımız için normal fikstürdeki maçımızı Pazar günü oynamak istedik. Bu talebimizi Zonguldak ASKF Başkanı Kemal Demir’e ilettik. Kendileri konu ile ilgileneceklerini belirtiler. Ancak değişen bir durum olmadı. Mavi Şimşekler takımına bizlerin erteleme maçı oynadığını belirterek durumun hassasiyetini açıklamak bu kadar zor olmasa gerek. Pazar günü maçımızı oynamamız mümkün değil miydi? Şayet Zonguldak’ta birileri bir senaryo çizecekse ve bizi de bu senaryonun oyuncusu haline getirecekse bilmek hakkımız.

HAKEM AKÇA’NIN SÖYLEM VE KARARLARI ŞAŞIRTTI

Mavi Şimşekler karşılaşmasında Maçın Hakemi Enis Akça akıl almaz söylemleri ve kararları ile adeta bizlere kara bir gün yaşatmıştır. Zonguldak İl Hakem Kurulu Başkanı Evren Atış ve kurulunun çalışmalarını takdirle izliyoruz. Zonguldak hakem camiası ve futbol camiası için Evren Atış bir şanstır. Ancak hakemlerin bazılarının sahaya egolarını yansıtmaları ve kişisel kararları futbola ve hakem camiasına gölge düşürmektedir. Maçın Hakemi Enis Akça karşılaşma da kendisine kaç para aldın diye tepki gösterenlere ‘200 TL’ye bu kadar olur’ cevabı vermesi ve ‘tribünlerde aşırı tepki var. Yatıştırmam için birinizi kurban etmeliyim’ diyerek oyuncumuza kart göstermesi ise bardağı taşıran son damla olmuştur. Bu sahada bir ego sergilemenin kanıtıdır. Hakemlikten çok kendisini tatmin etmek için sahaya çıkıldığının göstergesidir. Bu tarz hakemlerin cezalandırılması gerektiğine inananlardanız. 

DEVAM EDERSE LİGDEN ÇEKİLİRİZ!

Her ne olursa olsun bizler oyuncularımızın sonuna kadar yanındayız. Çarşamba günü ve peşine Cumartesi önemli 2 müsabaka oynadıkları için ve aslanlar gibi mücadele ettikleri için oyuncularımızı ayrıca kutlarız.
Sonuç olarak bizler hem spora hizmet, hem de gençliğe sahip çıkmak adına her projenin altına imza atan iş insanlarından oluşan bir yönetim kuruluyuz. Lakin kirli oyunlar oynanan yerde bizlerin esamesi dahi okunmaz. Tüm bu tepkilerimizi emeklerimizin kişisel egolar ve birilerinin başarılı olması için heba edildiğini görmüş olduğumuzdandır. Bu tarz olaylar cereyan etmeye devam ederse, takımı ligden çekmek zorunda kalacağımızı belirtmek isteriz.”




Bu sayfayı yazdır

4.12.2023 19:16:48

Bu haber 677 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 11 kişi online
Toplam ziyaret : 76.189.436

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
399 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
702 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1917 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri