(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

4 ARALIK’I BÖYLE KUTLADILAR

(Haber: Orhan Akyüz) - Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanlığı’nca, 4 Aralık Dünya Madenciler Günü’nde madencilere sıcak çorba ikramında bulunuldu.

Emeğin başkenti kömür kent Zonguldak’taki GMİS Genel Başkanlığı’nca, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Üzülmez Müessese Müdürlüğü maden ocağında çalışan maden işçilerine, 4 Aralık Dünya Madenciler Günü’nde sabah saatlerinde sıcak çorba dağıtıldı.

TÜRKİYE’NİN VE DÜNYA’NIN HER ZAMAN MADENCİLERE İHTİYACI VAR

GMİS Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, madencilere kazasız çalışmalar dileyerek, şöyle konuştu:

‘’Bu gün bizler için anlamlı bir gün. Bizler madenciler olarak ülkemizin her zor döneminde elimizi, gövdemizi, başımızı taşın altına koyduk. Bunun em büyük göstergesi de 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerde gösterdiğimiz özverili ve canı gönülden gerçekleştirdiğimiz kurtarma çalışmalarıdır. Bu anlamlı günde Türkiye’nin ve dünyanın her zaman bu kahraman madencilere ihtiyacının var olduğunun bir kez daha altını çizmek isteriz. Tüm maden işçisi kardeşlerimin 4 Aralık Dünya Madenciler Günü kutlu olsu.’’

MADENCİLERİN SORUNLARINI DİNLEDİLER

Bu arada Madencilerin 4 Aralık Dünya Madenciler Günü’nü kutlayan GMİS Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir ve beraberindeki GMİS Üzülmez Şube Başkanlığı ile yönetimi, madencilerin sorunlarını dinledi.

BİRLİKTE ÇORBA İÇTİLER

Demir ve beraberindeki sendika yönetimi işçilerle çorba içip uzun süre sohbet etti. Maden işçileri daha sonra çalışmak için yeraltına indi.

KUTLAMA MESAJLARI YAYINLANDI

Diğer yandan: Başta GMİS Yönetimi olmak üzere 4 Aralık Madenciler Günü dolayısıyla mesajlar yayınlandı.

AK parti Zonguldak Milletvekilleri Muammer Avcı, Saffet Bozkurt Ahmet Çolakoğlu, CHP Zonguldak Milletvekilleri Deniz Yavuzyılmaz, Eylem Ertuğ Ertuğrul, Karadeniz Ereğli belediye Başkanı Halil Posbıyık, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, BBP İl Başkanı Nihat Şen, çok sayıda sivil toplum kuruluşu Madenciler Günü kutlama mesajları yayınladı.




Bu sayfayı yazdır

4.12.2023 12:24:50

Bu haber 446 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
05.12.2023 07:58:53
Çilek Kentli diyor ki;

Çorba mı ikram ettiler? İşçi ve emekçi madencilere ne kadar değer verildiğinin bir örneği işte... Daha anlamlı hediye, ekonomik destek vs veremezler mi?




Şu anda 19 kişi online
Toplam ziyaret : 76.234.342

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
642 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
827 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2039 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri