(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

İŞÇİ DE GELİYOR, İŞÇİYE DE GİDİYOR

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Altan Kalfa’ya, yetkili oldukları ilçede kurulu Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’ndaki üye işçilerin ziyaretlerinin devam ettiği bildirildi.

Sendikanın sosyal medya hesaplarındaki açıklamalarında, aynı zamanda Kalfanın da Erdemir’de iş yeri ziyaretlerini sürdürdüğü belirtildi.

İŞÇİER GRUPLAR HALİNDE GELİYOR

Türk Metal Şube Başkanı Kalfa’ya, hafta başından itibaren; Erdemir 2. Soğuk Haddehane CAL Hattı ve Erdemir 1.Sıcak Haddehane Mekanik Bakım çalışanı üyeler ayrı ayrı ziyaretlerde bulundu.
Üyelerin, sendikalarına bağlılığını dile getirdikleri ziyaretlere ilişkin yapılan açıklamalarda, arkadaşlarımız Şube Başkanımız Sayın Altan KALFA ve Yönetim Kurulu Üyelerimizi ziyaret ederek başarılar diledi. Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyor, sağlıklı ve huzurlu günler diliyoruz” denildi.

KALFA İŞ YERLERİNDE

Diğer yandan Türk Metal Şube Başkanı Altan Kalfa da, Erdemir’deki üye ziyaretlerinin sürdürdü.
Kalfa, Erdemir’deki Kok Müdürlüğü Tali Mahsuller, 2. Yüksek Fırın İşletme, Kok Mekanik ve Elektrik Bakım ve Yüksek Fırın ve Kok Otomasyon çalışanı üyeler tarafından karşılandı.
Her üye ile bire bir tokalayarak selamlaşan Kalfa, dinlenme zamanlarındaki sohbetlerinde ise iş yeri çalışma koşulları ve güncel konular üzerine sohbet ettiği üye işçilere sağlıklı çalışma ortamı dileyerek, “Genel Başkanımız Sayın Pevrul KAVLAK’ın önderliğinde; emek mücadelemize omuz omuza devam edeceğimiz için hepinizle gurur duyuyor; destekleriniz için yürekten teşekkür ediyoruz. Birlikte daha iyiye, daha ileriye…” ifadelerine yer verildi.




Bu sayfayı yazdır

16.11.2023 14:32:02

Bu haber 791 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 6 kişi online
Toplam ziyaret : 76.260.700

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
659 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
925 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2051 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri