(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ÖNERİYORUZ; TEK YÖN UYGULANSIN!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinin bazı sokaklardaki trafik akışına çözüm bulunmaması, sürücüleri de vatandaşları da adeta ‘isyan noktasına’ getirdi.

Bu sokaklardan biri olan, aynı zamanda Karadeniz Ereğli Öğretmenevi ve katlı otopark girişinin de bulunduğu Müftü Mahallesi Süheyla Erel Sokak olarak gösteriliyor.

NEDENSE ÇÖZÜM BULUNAMIYOR!

Söz konusu sokaktaki yaklaşık 50 metrelik güzergahta trafik akışı hemen hemen her gün ‘arap saçına’ dönüşüyor.

Sokağın Meydanbaşı istikametinden giriş kısmına; çevredeki iş yerine ait aracın (gün boy) park etmesi, yine girişten başlayan seyyar balıkçı tezgahlarının daralttığı yolda bir de araç parkları yaşanınca iki aracın yan yana geçmesi mümkün olmuyor.

AVANTA MI ALINIYOR!

Zaman zaman geçiş üstünlüğü bilinmeyen güzergahta sürücülerin tartıştığı da görülürken, sürücülerine, “bu sokağa neden ilgi gösterilmiyor? Yoksa birileri avanta mı alıyor?” şeklinde sert ifadelerde bulunuluyor.

ÖNERİYORUZ; TEK YÖN UYGULANSIN!

Hakimiyet yayın gurubu olarak bir çok kez gündeme getirdiğimiz güzergahta her hangi bir önlemin alınmadığını görmekle birlikte, İlçe Trafik Komisyonuna bir de öneride bulunuyoruz.

Meydanbaşı girişinden otopark girişine kadar ki yaklaşık 50 metrelik güzergahta, yine otopark istikametinde tek yön uygulaması yapılsın.

Aynı zamanda söz konusu iş yerlerinin gelişi güzel parklarının da engellenmesi gereken uygulamada ise gerekli işaretlemelerin yanı sıra bir süreliğine (bir hafta-10 gün) yine İlçe Trafik Komisyonunca belirlenecek birimlerden takip ve uyarı amaçlı nöbetçi memur bırakılsın.

KÖPRÜ ÜZERİ DE SORUN!

Diğer yandan, trafik akışında olumsuzluk yaşanan bir başka güzergah ise Devrim Bulvarı ile Pazaryeri mevkisini bir birine bağlayan Demirciler Sokak’taki dere üzeri yolda yaşanıyor.

Belediyenin yasal park yerleri haricinde ikinci sıra yada karşı yönde zamansız/süresiz park eden araçlar, bu güzergahtaki akış ile birlikte Devrim Bulvarı’ndaki ulaşımı da olumsuz etkiliyor.




Bu sayfayı yazdır

16.10.2023 10:15:09

Bu haber 1059 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (2)
17.10.2023 00:13:55
Aysen Çiloğlu diyor ki;

Ereğli’de ciddi bir trafik sorunu var. TED kolejinin orası da okul çıkışı kilit oluyor, oraya da tek yön uygulaması yapılmalı ve KEAL’in ilerisinden giden yol farklı yönlere doğru trafiğe açılmalı.
16.10.2023 16:12:02
kadir diyor ki;

şehirde ki araç sayısı şehrin yollarının kaldırabileceğinden fazla. bunun üzerine şuursuz sorumsuz bencil ve kendi işini önceleyen sürücüler eklenince trafik kilitleniyor. Belediye ve emniyet uzman bir ekiple bu işi çok kolay çözebilir ama belediye konser düzenlemekle emniyette ceza yazmakla meşgul olduğu için sorun çözülmüyor.




Şu anda 13 kişi online
Toplam ziyaret : 76.293.776

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
687 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
947 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2069 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri