(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ATAMA İLE GELMİŞTİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde gerçekleştirilen 13. Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Olağan Genel Kurulu’nda Altan Kalfa yeniden Şube Başkanlığına seçildi.

Gülüç Beldesindeki Büyük Anadolu Ereğli Otel’in Erdemir Salonunda, Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Uysal Altundağ Divan Başkanlığında gerçekleştirilen genel kurulda seçimlere tek liste ile gidildi.

Delegelerin kullandığı oylar sonucu; Şube Başkanlığına Altan Kalfa, Şube Sekreterliğine Metin Çetin, Şube Mali Sekreterliğine Murat Çayır, Şube Teşkilatlandırma Sekreterliğine Recep Özcan ve Şube Eğitim Sekreterliğine Muhammet Suiçmez seçildiler.

Genel Kurulu; Genel Maden-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Erdemir işyeri İnsan Kaynakları Direktörü Atilla Yelboğa, Erdemir işyeri Endüstri İlişkileri Müdürü Kerem Çelebi, Erdemir Vakfı ve Erdemir Emeklileri Derneği Başkanı Aziz Boy, Metal-Koop Başkanı Erdal Özdemir, Erdemir Musıki ve Folklar Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, ile siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri yer aldı.

GENEL MERKEZ ATAMIŞTI

Kalfa, 24 Nisan’da Genel Merkez tarafından göreve atanmıştı. Altan, atama yönetiminde ise Şube Sekreteri Metin Çetin, Şube Mali Sekreteri, Murat Çayır, Şube Teşkilatlanma Sekreteri Şaban Erdoğan ve Şube Eğitim Sekreteri, Celil Arkan ile görev yapmıştı.




Bu sayfayı yazdır

15.10.2023 09:33:11

Bu haber 2041 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 12 kişi online
Toplam ziyaret : 76.199.307

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
512 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
709 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2023 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri