(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

REZERVASYON: (0532) 577 16 57

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, “Belma Şahin Konseri” gerçekleştirileceği bildirildi.

İlçedeki Erdemir Mühendisler Derneği’nde, gerçekleştirilmesi planlanan konser organizasyonunda yer alan Zuhal Yükselen, aynı zamanda Karadeniz Ereğli sanat dünyasının önemli isimleri Selma & Vural Şahin çiftinin kızları Belma Şahin’in 28 Ekim’de sahne alacağını belirtti.

Yükselen, organize ettikleri yemekli gecede sahne alacak olan Belma Şahin’in halen sahne çalışmalarını İstanbul’da sürdürdüğünü hatırlatarak, şunları kaydetti:

“Erdemir Musiki ve Folklor Derneği Türk Sanat Müziği Korosu, önemli isimleri Vural ailesi gibi Belma Şahin’in de ilk müzik yuvası köklü derneğimizdir. Anne-babası koro çalışmalarına giderken büyük hevesle yanlarında eşlik eden küçük Belma, musiki nağmeleriyle burada beslemiştir müzik kulağını ve yeteneğini. Oldukça geniş ses aralığına sahip Belma Şahin, sesinin gücünü babasından, zarafetini annesinden aldığı muhakkaktır.”

28 EKİM’DE MÜHENDİSLER DERNEĞİ’NDE…

Uzun yıllardır müzik sektöründe çalışan Belma Şahin ilk çıkışını 2017 yılında İKİ CİHAN single ile yakalamış, ardından SERDAR ORTAÇ ile yaptığı düet şarkısı ADI ÜSTÜNDE ile ses getirmiş, son olarak  söz ve müziği kendisine ait; VE BEN ve ardından DUA adlı single çalışmalarını müzikseverler ile buluşturmuştu. İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuarı mezunu BELMA ŞAHİN, 28 Ekim Cumartesi akşamı Erdemir Mühendisler Derneği’nde vereceği yemekli konser gecesine tüm sevenlerini, dostlarını, Ereğli ve bölge halkını büyük heyecanla beklediğini şu şekilde ifade etti:

GECE EĞLENCELİ OLACAK

“Uzun zaman sonra Ereğli’ye, doğduğum ve büyüdüğüm yere sanatçı kimliğimle gelecek olmak benim için çok heyecan verici. Ayrıca Cumhuriyetimizin 100.yılında memleketimde sahne almaktan onur duyacağım.  Ereğli dinleyicisini çocukluğumdan bilmek elbette büyük avantaj olsa gerek. Her tarzdan güzel şarkılarla çok eğlenceli bir gece bizi bekliyor bence…”

Bu keyifli akşama ortak olmak için bilgi ve rezervasyon: (0532) 577 16 57 - Zuhal Yükselen

BELMA ŞAHİN HAKKINDA

Ereğli doğumlu Belma Şahin, İstanbul Teknik Üniversitesi Konservatuarı Temel bilimler bölümü mezunu.  Bir süre  Metin Arolat’ın vokalliğini yapan Şahin, Turaç Berkay ile ‘’İki Cihan” adlı single ile sesini duyurmayı başarır.Türk pop müziğinin en güçlü seslerinden Belma Şahin ‘İki Cihan” ve Serdar Ortaç ile düet çalışması “Adı Üstünde”nin ardından söz ve müziği kendisine ait tekli çalışmaları, sırasıyla; “Ve Ben” ve “Dua”yı müzikseverlerin beğenisine sunmuştu. Yayınladığı şarkılarla radyo listelerinde ve tüm müzik listelerinde üst sıralara yerleşen başarılı yorumcu müzik serüvenine kendi besteleriyle devam ediyor.




Bu sayfayı yazdır

5.10.2023 08:49:31

Bu haber 2880 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 19 kişi online
Toplam ziyaret : 76.133.427

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
256 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
565 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1480 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri