(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ŞİMDİLİK VİRGÜLÜ KOYDULAR...

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Musa’nın Yeri Plaj Restoran’daki Yaz Dönemi konserleri, ‘muhteşem’ denilen konser ile noktalandı.

Hakan Avşar ve çocukları Erken ile Doğukan Avşar işletmeciliğindeki Karadeniz Ereğli Belediye Plaj tesisleri alalında yer alan -Tarihi ismi ile- Musa’nın yeri Plaj Restoranda bu sezon; Ceylan Koynat, Cevher, Sevgim Yılmaz gibi geniş izleyici topluluklarına hitap eden yorumcular sahne aldı.

FİNAL BEDAVACI’YA YAKIŞTI

Sezonun konserler dizisine üst sınırda virgül (.) koymayı planlayan Avşar Ailesi, sesi, yorumu, sahnesi ile bilinen Derya Bedavacı’da karar kıldı.

30 Eylül’de yaklaşık 500 davetlinin yer aldığı açık alanda hazırlanan özel sahnede yerini alan Derya Bedavacı, kendine ait bestelerinin  yanı sıra ‘damar’ olarak nitelendirilen ve çok sayıda bestekarın imzası bulunan eserlere yer verdi.

Kalabalık alanda seyirci ile bütünleşen Bedavacı, zaman zaman eserlerine davetlilerin de eşlik etmesini istedi.

KONUKLAR MEMNUNDU

Yaklaşık 3 saat süren konserini ara vermeden sürdüren Derya Bedavacı’nın beğenisi kadar, mekandaki işletmenin ve hizmetin düzenliliği davetlilerden “pek iyi” not aldı.

Bayta Baba Hakan Avyar olmak üzere çocuklaır Erkan ile Doğukan’ın organizesinde, geniş kadrosu ile hizmeti sürdüren Musa’nın yeri Plaj restorandaki davetliler de geceyi “Muhteşem Organizasyon” olarak değerlendirdiler.

VİRGÜL KOYDUK… DEVAM…

Avşar ailesinden Erkan Avşar, kış sezonu için de çeşitli hazırlıklarının olduğunu dile getirirken,şunları söyledi:

“İyi bir sezon geçirdiğimize ve insanlarımızın birkaç gece de olsa streslerini atmaları ve eğlenebilmelerine vesile olduğumuzu tahmin ediyoruz. Musa’nın Yeri Plaj restorandaki açık alanımızda gerçekleştirdiğimiz konserler serimize derya Bedavacı ile virgülü koyduk. Sonbahar ve kış sezonumuzda da gerek Musa’nın yeri Plaj restoran kapalı mekanımızda, gerekse Yalı Caddesindeki Musa’nın Yeri Yeni Nesil Restoranımızda müşterilerimize eğlenceli günler geçirmeleri için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan müşterilerimize, davetlilerimize çok çok teşekkür ediyoruz.”

VİDEO VE FOTOĞRAFLAR YÜKLENİYOR... AZ SONRA...




Bu sayfayı yazdır

2.10.2023 12:28:44

Bu haber 4216 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 76.139.311

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
359 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
568 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1582 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri