(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

GENÇ MİMAR OFİSİNİ AÇTI

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, aynı zamanda Belediye Başkan Danışmanlarından Metin Yüksel’in oğlu genç Mimar Mert Yüksel, Salkıoğlu Mimarlık ve Proje Yönetimi Ofisi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Müftü Mahallesi Suphi Konak Caddesindeki açılışta konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Karadeniz Ereğli’nin sorunlarını aza indirgeme noktasında her geçen gün gerçekleştirdikleri hamlelerle daha da güzel neticeler almaya devam ettiklerini söyledi.

Ereğli belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın talepleri olduğunda yerine getirmek için çaba gösterdiklerini belirten Bozkurt, şunları kaydetti:

“En son talebi olan Askeriye uhdesindeki Kaletepe’yi Sayın Çevre, Şehircilik ve İklimlendirme Bakanımızın bizzat araması ile neticeyi aldık. İnşallah müştereken el birliği ile Ereğli’ye güzel hizmetlere imza atmaya devam edeceğiz. Arkadaşımızın (Mert Yüksel) açtığı mimarlık bürosu da Ereğlimize hayırlı uğurlu olsun.”

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık da, Bozkurt’a teşekkür ederken, Keletepe’de yapacakları çalışmaların ardından kısa sürede halkın hizmetine açacaklarını ifade ederken, “Sayın vekilim ile iyi bir diyalog içerisinde Ereğli’nin sorunlarını azaltmaya çalışıyoruz. Emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Açılan iş yeri ile ilgili de Yüksel Ailesinin çok değerli dostları olduğunu savunan Posbıyık, “Mert kardeşimiz de elimizde büyüdü. Kendisini çok iyi yetiştirdi. Uluslar arası firmalarda, yurt dışı ve yurt dışında çok büyük projelere imza attı. Bu gerçekten büyük bir başarıydı. Bundan sonra Karadeniz Ereğli’de hemşehrilerine mzmet etme kararından biz de son derece memnunluk duyduk. Başarılı olacağına inanıyorum, buradaki dostlarımın da Mert Yüksel’e destek olmasını bekliyorum” dedi.

Genç Mimar Yüksel’in kendini tanıttığı konuşma yaptığı açılışta okunan duanın ardından kurdeleyi Bozkurt, Posbıyık, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Sezer birlikte kesti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ereğli İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu, BBP İlçe Başkanı Yusuf Karaoğlu, eski Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli, Emekli Amiral Taner Gün, Belediye Başkanı Posbıyık’ın eşi Kdz. Ereğli kadın Gücü Kooperatif Başkanı Neriman Posbıyık, bazı belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, Belediye Başkan Danışmanları, Hayırsever İnsan Zuhal Yılmaz, çok sayıda iş insanı ile kalabalık davetlinin katıldığı açılışta yiyecek ve içecek ikramlarında bulunuldu.




Bu sayfayı yazdır

30.09.2023 11:06:07

Bu haber 937 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 16 kişi online
Toplam ziyaret : 76.203.012

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
515 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
714 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2028 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri