(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ERTUĞRUL BAKLAVASI İLE GELDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Op. Dr. Eylem Ertuğ Ertuğrul, 2023-2024 Zonguldak Süper Amatör Ligi sezonunun ilk maçı hazırlıklarını sürdüren Yenimahallespor’u, antrenmanda ziyaret etti.

İlçedeki Şehit Vefa Karakurdu (Beyçayırı) Stadı’ndaki antrenman sahasına gelen Milletvekili Ertuğrul, kulüp Başkanı Hamdi Ustamehmetoğlu ve bazı yöneticiler tarafından karşılandı.

Yöneticilerle kısa sohbette bulunan Ertuğrul, daha sonra sahaya girerek Yenimahalle Spor antrenörü Şaban Kuzu nezaretinde antrenmana başlayan futbolculara baklava ikramında bulundu.

Takımın son durumu hakkında yöneticilerden bilgi de alan Ertuğrul, şunları kaydetti:

EREĞLİ’NİN ÖNDE GELEN KULÜPLERİNDEN

Yeni sezonda İlçemizin güzide kulübü Yenimahallespor’un ligde mücadele edecek takımına ve arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz. Aynı zamanda destekçisi olduğumuz Yenimahalle Spor kulübü, Ereğli’nin önde gelen kulüplerinden bir tanesidir. Yıllardır kulüpte çok güzel birlik ve beraberlik, dostluk içerisindeler. Ligde de iddialı ekiplerden biri olduğunu biliyoruz ve onlarla gurur duyuyoruz. Bu sezon da kendilerinden başarılar bekliyoruz.”

TESİS SIKINTISI VAR

Milletvekili Ertuğrul, Karadeniz Ereğli’de futbol tesis sıkıntısı yaşandığını hatırlattığı konuşmasını, şöyle sürdürdü:

“Yerelde, özellikle de Ereğli’de amatör spor kulüplerimizin maalesef tesis sıkıntısı var. Bunun da farkındayız. Bu sahada aynı anda –ki ben de veteranlarda futbol oynuyorum- 3,4 takım antrenman yapmak zorunda kalıyor. Ereğli gibi potansiyeli olan bir ilçede bu kesinlikle yakışmıyor. Bunu değiştirmemiz lazım. Ereğlimize daha iyi spor tesisleri kazandırmamız lazım. Özellikle bu noktada atıl şekilde duran Erdemir’in stadına dikkat çekmek istiyorum. Bu stadın bir şekilde Ereğli takımlarının kullanımına açılması lazım. Stat zeminini de yenilenmesi, tribünlerin toparlanması lazım. Bunu yapacak güç de var. Deplasman maçlarına gittiğimizde, bizden çok daha düşük potansiyelli kentlerde bile daha iye stantları var.

AMATÖR KULÜPLER EMADDİ DESTEK ŞART

Sadece stat olarak değil amatör takımlarımızın madden ve malzeme anlamında da desteklenmesi lazım. Hatta takımların transfer çalışmalarına ve transferlerde taşınmalarına da destek verilmesi gerekiyor. Sporu ancak bu şekilde geliştirebiliriz.

TEK BAYAN YÖNETİCİ ALAGÖZ

Yenimahalle Spor’un ayrı bir özelliği daha var. Sanırım Zonguldak bölgesinde sadece bir tane bayan yöneticimiz var. 2 sezondur büyük özveri ile çalıştığını biliyorum. Bu fırsatı vermelerinden dolayı başta Kulüp Başkanı Hamdi Ustamehmetoğlu’na ve yönetimine teşekkür ediyorum.  Bunun da çok önemli olduğunu düşünüyorum. Biz, her zaman takımlarımızın ve sporcularımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bir kez daha takıma başarılar, sakatsız, belasız, centilmence bir sezon geçirmelerini diliyorum.”

KULÜBÜN LİSANSLI SPORCUSU

Genel Sekreter Alagöz de, Milletvekili Ertuğrul’un , aynı zamanda Yenimahalle Spor Kulübü’nün tek lisanslı Sualtı Dalış sporcusu olduğunu hatırlatarak, “Yenimahalle Kulübü adına Türkiye’nin değişik yerlerinde sualtı dalışları yaptı. Bugün antrenmanımıza teşriflerinden dolayı Sayın Milletvekilimize çok teşekkür ediyorum. Camiamızın de çok iyi tanıdığı bir isim, Pazar günü ligde oynayacağımız ilk karşılamamıza da kendisini davet ediyoruz” dedi.

Milletvekili Ertuğrul, daha sonra aynı anda sahada antrenman yapan diğer sporcu ve yöneticilere de baklava ikramında bulundu.

 




Bu sayfayı yazdır

27.09.2023 15:04:55

Bu haber 703 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 42 kişi online
Toplam ziyaret : 76.221.113

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
636 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
722 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2036 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri