(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TANYILDIZLARA YAKIŞAN DÜĞÜN…

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Tasin Tanyıldız’ın oğlu Tahir ile Kuruöz Ailesinin kızları İlayda dünya evine girdi.

Fatma-Mehmet Kuruöz çiftinin kızları İlayda ile Meryem-Tasih çiftinin oğulları Tahir, Tims Fabrika Organizasyon Salonu’na özel trompet takımı eşliğinde geldiler.

Sahnede oluşturulan kürsüde; yakın arkadaşları Selin ve Özgür şahitliğinde Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık tarafından nikahları kıyılan düğünde, Evlilik cüzdanı ise AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt tarafından gelin İlayda (Kuruöz) Tanyıldız’a teslim edildi.

Evlilik cüzdanını teslim alan Gelin Tanyıldız, davetlilerin de görmesini sağlamak amacıyla gelinliğinin eteklerini de kaldırarak Damat Tanyıldız’ın ayağına bastı.

İLK DANS VE EĞLENDE

Nikah merasiminin ardından alkışlar eşliğinde eğlence alanına inen İlayda-Tahir çifti, hazırlanan özel kareografi ile danslarını ettiler.

Bir süre sonra davetlilerin de eşlik ettikleri dans, ardından oyun havaları ile eğlencenin doruk noktasına çıkmasına vesile oldu.

Genç çiftin nikah pastasını kesmeleri sonrası davetlilerin hediyelerini kabul ettiği düğün merasimi gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlence ile devam etti.

SALON ALMAYINCA..!

İlayda-Tahir Tanyıldız Çiftinin mutlu gününe; AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Kdz. Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Akın Çetin, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Sezer, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Grup Sözcüsü Numan Korkmaz, Eski Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli, Kdz. Ereğli ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Arslan Keleş, Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası (DTO) Başkanı Oğuz Ünlüer, Batı Karadeniz DTO Meclis Başkanı Kamil Ustamehmetoğlu, Ereğli TSO ve DTO Yönetim Kurulu Üyeleri, iş dünyasından çok sayıda tanınmış isim ile kalabalık davetli topluluğu katıldı.

Tanyıldız Ailesi’nin kalabalık davetlilerle yakından ilgilendiği gözlenirken, 1000 kiyiden fazla katılım olan düdüğün etkinliğinde, açık alanda da davetliler ağırlandı.

Hakimiyet Yayın Grubu olarak; İlayda&Tahir tanyıldız çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.




Bu sayfayı yazdır

18.09.2023 09:58:06

Bu haber 4124 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 76.189.547

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
399 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
702 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1917 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri