(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

HER ŞEY EFLATUN-BEYAZ İÇİN..!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Karadeniz Ereğli Belediye Spor Kulübü yayarına birlik ve beraberlik gecesi düzenlendi.

Aynı zamanda kulüp başkanlığını yürüten Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Tims Fabrika’da gerçekleştirilen gecede yaptığı konuşmada, kulüp bünyesindeki futbol takımının 22 yıldır Bölgesel Amatör lig’de mücadele ettiğini, sporseverlerin en büyük isteğinin ise bir üst lige çıkmak olduğunu söyledi.

Karadeniz Ereğli kurdukları Kadın Futbol Takımı’nın ise Türkiye Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele ettiğini hatırlatan Posbıyık, şunları kaydetti:

“2005’te Alyazmalıspor – Şalvarspor takımlarını kurduk. 2005 yılında çok değerli hocalarımızı çağırdık. Futbolcu eğitmeye başladık. Süper Lige giren ilk biz olduk. Ereğli’nin köylerinden kızlarımızı getirdik. Onlara 4 defa Milli takıma girdiğinizde spor akademisine direk, sınavsız gireceklerini söyledik. Transferler olacak, sosyal olacaksınız dedik ve Allah’a şükürler olsun bunların hepsini gerçekleştirdik. Şu anda Amerika’da oynayan da var, Galatasaray’da oynayan futbolcumuz da var. Kadın Futbol Takımız bu hafta Adana maçına çıkıyor, önümüzdeki hafta Fenerbahçe’yi kendi evimizde ağırlayacağız.”

FUTBOLU YÖNETMEK ZOR İŞ

Posbıyık, 5 dönemdir Belediye Başkanlığı yaptığını hatırlattığı konuşmasını şöyle sürdürdü:

 “Belediye Başkanlığı yapmak benim için çok zor değil. Bana 3 tane daha Ereğli Belediyesi gibi belediye versinler, kendime rahatlıkla güveniyorum ki yönetebilirim. Ama inanın bir futbol takımını yönetmek, onların masraflarını karşılamak çok zor.  Birlik ve beraberlik içerisinde ve maddi-manevi her şeylerini ortaya koyan, şehir şehir takımla dolaşan ve şehir de sessizce bize yardım eden çok değerli sporsever dostlarımız var. Onlardan bir parça da sizlersiniz.  Kdz. Ereğli Belediyespor adına, hepinize şükranlarımı sunuyorum. İnanılmaz gayret ile işleri yürütmeye çalışan ve bizlere destek veren başta Yönetim Kurulu Üyelerimiz olmak üzere, belediye çalışanlarımıza ve destekleyen herkese tekrar huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum.

O SENE, BU SENE…

Bugüne kadar Erkek Futbol Takımı için büyük laflar etmedim. Şampiyonluk lafı ağzımdan çıkmadı. Cahit Hoca ve yardımcılarına, futbolcularımıza güveniyoruz. O sene bu sene. Bu sene bir araya gelip şampiyonluğumuzu kutlayacağız. Ve üst lige çıkacağız. Hepimiz bunu Ereğli’de yaşamak istiyoruz. Final maçlarındaki coşkuyu, seyircimizden gördükçe hep ezildik. Ve inşallah önümüzdeki festivalde onları şampiyon olarak sahneye çıkarıp binlerce kişinin önünde alkışlatmak en büyük arzum olduğunu belirtmek isterim.  Karadeniz Ereğli Belediyespor Kulübü olarak geçlerimize sahip çıkıyoruz.”

FORMALAR SATIŞA SUNULDU

Konuşmasının ardından Posbıyık; geceye ana sponsor olarak katılan Av. Musa Yurtseven, Batuhan Bozkuş – Bozkuşlar Grup, Akın Katı – AKN Boru Profil, Selim Ballı - Meta Metal, Gökmen Baydan – Baydanlar Mobilya, Halil Bozkuş - Bozkuşlar Grup, Muhammet Aydın – Asya Motorlu Taşıtlar, Nurullah Özdemir – Özdemir İnşaat, Serhat Aydın – Batu Demir Çelik, Erdal Akbaba – BTE Makine, Ayşe Anlıaçık – Mehşur Basra Dondurmacı, Metin Özakın – Megatek Asansör, Özlem – Timur Şen – Tims Fabrika’ya plaketlerini takdim etti.

Daha sonra ise Aralarında karadeniz Ereğli Belediyespor’un da yer aldığı: Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Tranbozsuporlu futbolcuların formaları açık arttırma usulü satışa sunuldu.

Galatasaray Formasını Kdz.Ereğli Galatasaray Taraftalar Derneği, Fenerbahçe Formasını Bozkuşlar Grup Batuhan Bozkuş, Beşiktaş Formasını Emin Sezgin ile Av.Musa Yurtseven, Trabzon formasını Mümin Genç ve Kdz.Ereğli Belediyespor Formasını Gülbay İnşaat Bayram Sezer satın aldı.

Eğlence bölümünde sahne alan Grup Rubato’ya Başkan Posbıyık ile eşi Neriman Posbıyık çiçek hediye etti.




Bu sayfayı yazdır

10.09.2023 13:03:56

Bu haber 841 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 21 kişi online
Toplam ziyaret : 76.223.792

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
637 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
722 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2036 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri