(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

YAREN İLE BEHLÜL EVLENDİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Erdin ve Özcan ailelerinin çocukları Yaren ve Behlül, “Bir Yastıkta kocama” kararlarını düğün etkinliği ile noktaladılar.

Ebru-Murat Erdin’in kızları Yaren ile Feride-Enver Özcan’ın oğulları Behlül, geçtiğimiz yıl nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atmışlardı.

31 Ağustos’ta Mühendisler Derneği Lokalinde “Dillere Destan” kına gecesi ardından Yaren ile Behlül, 3 Eylül’de gerçekleştirilecek düğün tarihini beklemeye başladılar.

GÖRÜLMEMİŞ KONVOY İLE…

Bağlık Mahallesi Aktaş Sokak’taki kız evinde Erdin Ailesi, gelen davetlilerini ağırlarken, Özcan Ailesi ise kalabalık araç konvoyu ile kız almaya geldi.

Kardeşi Efe Erdin ile evden çıkarılan Yaren (Erdin) Özcan baba Murat Erdin teslim edildiği damat Behlül Özcan ile gelin arabası olarak hazırlanmış lüks minibüse bindiler.

Evin önünden hareket eden düğün konvoyu ise görülmeye değerdi. 15 metre genişliğindeki yolda yan yana 3 sıra oluşan araç konvoyunda otomobillerin yanı sıra çekiciler ve çekici üzerinde konvoya katılan araçlar gözden kaçmadı.

Geçişi kamera ile kayıt altına alınan konvoy aynı noktadan kayıt ile yaklaşık 5 dakika sürdü.

EĞLENCE… EĞLENCE… EĞLENCE…

Karadeniz Ereğli Belediyesinin Sevgi, Barış, Dostlku Düğün Salonu’nda  alkışlarla davetliler huzuruna çıkan yaren ile Behlül’e, ilk danslarının ardından arkadaşları ve aileleri de eşlik etti.

Foga Pastaneleri organizasyonu ile hazırlanmış 10 katlı pastayı kesen Yaren Behlül Özcan çiftinin davetlilerin hediye kabulü sırasında da uzun kuyruk oluştu.

Ardından devam eden eğlence ise gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. Genç Özcan çiftinin gönüllerince eğlendiği gecede arkadaşları da kendilerini yalnız bırakmadı.

Finalde ise gelenek haline gelen ve kapan bekarın da kısa sürede evleneceğine inanılan gelinin atıtğı çiçeğini, bekar kardeşi Efe Erdin’in kapması gülüşmelere neden oldu.

Genç çiftin düğün etkinliğine; AK Parti karadeniz Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Sezar ve bazı yönetim kurulu üyeleri, Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, eski Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli, Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Karadeniz Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Civelek ile kalabalık davetli katıldı.

Hakimiyet Yayın Grubu olarak Yaren-Behlül Özcan çiftine ömür boyu mutluluklar diliyor, bu mutluğa olur veren ailelerini kutluyoruz.

HABER VİDEOSU YÜKLENİYOR...




Bu sayfayı yazdır

5.09.2023 13:37:40

Bu haber 1675 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 76.192.782

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
403 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
704 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1919 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri