(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

NURLAR İÇİNDE UYUYACAK

Irak Bölgesindeki Pençe Kilit Operasyonunda, PKK teröristlerince açılan taciz ateşi sonucu şehit düşen askerlerimizden Şehit Uzman Çavuş Mustafa Sezer, Memleketi Zonguldak’ta toprağa verildi.

Dün,5 askerimizin Şehit edilmesi ile yaşanan büyük acı sonrası Türk Bayrağına sarılı cenazesi bugün Zonguldak’’ın Kozlu İlçesindeki Baba ocağına getirildi.

Şehidimizin 6 aylık yavrusu Mehmet Ali Sezer’in de getirildiği cenaze sırasında eşi Aleyna Sezer ise gözyaşlarına boğuldu.

Şehit Sezer, Top Arabası üzerinde getirildiği Uzun Mehmet Camisi’nde İkindi Namazı ardından Cenaze Namazı kılındı. Bu sırada yakta durmakta güçlük çeken eşi Aleyna sezer, tekerlekli sandalyeye oturtuldu, yanında ise Kadın Askerler bekledi.

Şehit Eşi, tören sırasında  ise sık sık Ay yıldızlı sarılı tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

Kalabalık cemaatle kılınan cenaze namazı ardından dualar edilen Şehit Sezer, Kozlu İlçesi Yahma Mahallesi’ndeki mezarlığa defnedildi.

Şehit Uzman Çavuş Mustafa Sezer’in cenazesine, Vali Mustafa Tutulmaz, Zonguldak Milletvekilleri, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Niyazi Uğur, Kaymakamlar, Belediye başkanları, ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, siyasi parti başkanları, GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, yönetim kurulu üyeleri, İl ve İlçelerdeki çok sayıda sivil toplum kuruluş başkan ve temsilcileri, Şehidin Anne ve Babası, yakınları ile kalabalık cemaat katıldı.




Bu sayfayı yazdır

11.08.2023 19:24:20

Bu haber 672 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 77 kişi online
Toplam ziyaret : 76.225.592

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
637 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
723 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2036 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri