(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

SEZONU AÇTILAR

Zonguldak Süper Amatör Lig’de mücadele eden Yenimahallespor, topbaşı yaptı.

Antrenör Şaban Kuzu ile 2023-2024 sezonuna başlayacak olan Yenimahallespor, Karadeniz Ereğli İlçesindeki Şehit Vefa Karakurdu (Beyçayırı) Stadı’ndaki ilk antrenmanına, Kulüp Başkanı Hamdi Ustamehmetoğlu ve yönetimi tam kadro katıldı.

Antrenman öncesi sahada futbolcularla bir araya gelen Kulüp Başkanı Ustamehmetoğlu, yeni sezonda 20 yeni futbolcuyu transfer ettiklerini, oluşan kadronun iyi bir sezon geçireceğine inandığını belirterek başarılar diledi.

Genel Sekreter İlayda Alagöz de, bu sezon Yenimahallespor’un imaj değiştireceğini vurgulayarak, “Bu sezon adeta tek ses olacağız. Bir çok futbolcu arkadaşımız aramıza yeni katıldı. İyi bir takım olacağız. Hepinize güveniyoruz” dedi.

Genel Kaptan Kazım Şahinoğlu ise en büyük temennilerinin sakatlık yaşanmadan sezonun tamamlanması olduğuna dikkat çekerek, şöyle dedi:

“Ligi nerede bitireceğimiz çok önemli değil. Kimsenin canı yanmasın. Transfer sürecinde bu durumu antrenörümüzle de paylaştık. Bu yılki hedefimiz ligde play-Off oynamaktır. Geçtiğimiz sezon yaşadığımız kötü olayları yaşamak istemiyoruz. İnşallah hep beraber bu işin altında kalkarız. Yenimahallespor, eskisi gibi değil artık. Bu yılki hedefimiz, hiç kırmızı kart görmeden sezonu bitirebilmek olmalı. Sakatlığı, kırmızı kartı olmayan bir takım olmamız ve bu sayede herkesin gözündeki Yenimahalle imajını silmemiz gerekiyor. Bir iki transfer daha yapabiliriz. Hepinizin emeğine, ayağına sağlık. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.”

BAKLAVA YEDİLER

Antrenör Kuzu nezaretinde sezonun ilk antrenmanını yapan futbolculara yönetim tarafından baklava ikramında bulunuldu.




Bu sayfayı yazdır

9.08.2023 15:44:39

Bu haber 503 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 21 kişi online
Toplam ziyaret : 76.219.986

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
636 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
722 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2036 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri